Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Találok magnak normális barátnőt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találok magnak normális barátnőt?

Figyelt kérdés
19 multam es meg nem volt komoly kapcsolatom de elkerultem egyetemre es az utobbi fel evbe elkezdt nagyon vagyni egy kapcsolatra. De nem csak dugasra hianyzik nyilvan hozza tartozik de jo lenne esetleg programot kozosen csinalni osszebujni, jot beszelgwtni. Jarok bulikba, tarsasagokba, viszonylag sok embert ismerek, nem vagyok az a vissza huzodo tipus de az a nagy kan sem, annyi h nem vagyunk gazdagok hanem kb atlagos, es insta celeb se vagyok. Csak egy olyan lanyra vagyok aki tenyleg okos, ertelmes, nem csak penzre megy, lehet vele jokat beszelgetni es tenyleg tud szeretni. Bennem lehet a hiba? Min valtoztassak? Vagy ez tul nagy elvaras? Es meg annyit h nem vagyok egy kocka, gyerekkorom ota sportolok, oltozkodesre is figyelek igaz nem vagyok az a pava stilus

2018. márc. 10. 02:05
 1/4 A kérdező kommentje:
*magamnak
2018. márc. 10. 02:08
 2/4 anonim ***** válasza:
21%

mai világba....

esélytelen

ribiknek áll a világ akik több faszival kavarnak, bújnak ágyba...

2018. márc. 10. 06:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy fogsz, csak az ilyen értelmes lányokat akiket te keresel, nem fogod az utcán látni, vagy buliban, kocsmában. Menj könyvtárba, olyan helyekre ahova a hasonló érdeklődésű lányok mennek
2018. márc. 10. 08:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja az lefelejtettem, nyilvan oda is jarok mert egyetemista vagyok, csak mivel muszaki teruleten tanulok igy eleg keves a lany, ha meg mondjuk a folyoson meglatok egy szimpatikus lany t aki mondjuk masik karon van nem tudok vele ismerkedni
2018. márc. 10. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!