Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi történik velünk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik velünk?

Figyelt kérdés

Én 16/l ő 15/f

-hat hónapja járunk

-minden rendben volt ez előtt amit most leirok nektek

Suliidőben két napot találkoztunk,nyáron minden nap.Egyik nap,mikor már sokadszorra találkoztunk, nem éreztem,hogy szeretem.Volt egy kis vitánk ez miatt de lenyugodtunk.Másnap mikor találkoztunk újra éreztem,aztán megint nem.Eltelt 1 hét kb és ő se érezte,aztán elkezdtük egymást idegennek érezni.A csókja,a puszija,a kézfogása,az hogy hozzám bújik,még mindig örömmel tölt el,mindig ugyanugy izgulok,örülök ha meglátom a buszról vagy a buszon.kb ket napja sirok ha elmegy,pedig eddig elfogadtam hogy mennie kell,ma már kevésbé.Eddig ő volt ugy hogy sirt,ma már ő fogadja el hogy haza kell mennie.Nagyon jól megvagyunk egymással,tudunk szerelmesekként viselkedni,enyelegni,de legjobb barátokként is el tudunk hülyülni.Nem zavar benne semmi,számomra így tőkéletes,ő is így van velem.Nem vitázunk,előfordul néha egy két perces szóváltás arrol amiben nem értünk egyet de azt le is rendezzuk es minden ugyanolyan.Úgy szerettünk egymásba,hogy napról napra fél éven át egyre többet beszeltunk, rajottem hogy milyen gyonyoru lelke van és beleszerettem.először a lelkébe azután a testébe.

a kérdédeim ezek:

miért van az,hogy idegennek érezzük egymást?

miért van az, hogy nem érezzük hogy szeretjük egymást?

Nem hinném hogy csak úgy kiszeretne belőlem,fél éven át várt rám és bókolt nekem,nem adta fel.Én kb egy hónapon át tűrtem a kritikákat,vívodtam azal hogy nem vagyok biztos magambam,hogy szeretem de nagy munka árán legyürtem ezeket és minden renben volt köztünk

2018. aug. 31. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az itt a gond, hogy minden nap találkoztatok nyáron. Mondhatni ráuntatok egymásra. Ha meg időnként visszajön a szikra, az jo jel, mert ez azt jelenti, hogy megmenthető a kapcsolat. Tok jo, ha minden nap látod a szerelmedet, de meg jobb, ha hianyzik egy kicsit, ha néhány napig nem látod, es utana meg lángolóbb szerelemmel leszel a masik irant.
2018. aug. 31. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Bármennyire is jó valakivel lenni, egy kis szünet sosem árt. Ráadásul utána még jobb érzés találkozni vele :)
2018. aug. 31. 18:50
 3/4 anonim válasza:
Szia! Velem/velünk ugyan ez volt. Nem jó ha minden nap találkoztok mert akkor már olyan természetesnek fogjátok venni a puszit/csókot/ölelést/stb. hogy már nem vált ki különösebb reakciót. Valószínűleg azért van ez csak mostanában mert írtad hogy suliidőben csak 2X találkoztatok azaz megvolt a szünet, ezt kéne mindig tartani és minden rendben lesz :)
2018. aug. 31. 19:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy minden nap látni fogom (amúgy nem baj,de ez esetben igen) de akkor a kapcsolatunk érdekében mondom neki,hogy ne egy busszal menjunk suliba vagy ne egy busszal jöjjünk haza.Ugyanúgy imádok vele lenni mint ez előtt,amikor meghat a viselkedésével érzem hogy szeretem,ő viszont nem,de lehet ő is mert én is nagyon nehezen veszem ki a boldogság érzetből a szerelmet.Köszönöm a válaszokat!legyen szép estétek☺❤
2018. aug. 31. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!