Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi történik velünk? Elmult a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik velünk? Elmult a szerelem?

Figyelt kérdés
5 honapja vagyunk egyutt, minden rendben volt velunk.Juliusban vegig egymas mellett voltunk, augusztustol mar csak delutan vagy ket naponta talalkozunk.Nem erezzuk hogy szeretjuk egymast azt mondtak ez mar csak megszokas es nem is tartjuk cukinak egymast csak neha.Minden rendben volt mielott ezt tortent,nagyon szerettuk egymast

#szerelem #szeretet #elmult (?) #mi történik velünk
2018. aug. 14. 09:19
 1/9 A kérdező kommentje:
Felunk hogy elveszithetjuk egymast es sokat is sirunk ez miatt.Idegennek erezzuk egymast de azt mar kezdjuk megszokni.Minkdetten rettegunk hogy masba szeretunk bele..Nem akarom ot elvesziteni es o se engem,azt mondtak erezni fogjuk hogy szeretni fogjuk egymast ha szeprembertol lesznek vetejtarsak..Felek hogy beleszeret masba es elhagy engem, o is fel ettol de en nem teszem meg,o sem velem,tudom
2018. aug. 14. 09:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha talalkozunk mar csak orulunk egymasnak de nagyon es neha erezzuk is h szeretjuk egymast
2018. aug. 14. 09:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt se tudjátok mi a szerelem csak szétcsapjátok érzéseiteket,majd idősebbnek csodàlkoztok hogy miért nem vagytok boldogok.....Hát ezért mert aminek csak jönnie kéne az már kiégett belőletek teljesen.Szégyen amit műveltek 😨😡😡😡😡😡
2018. aug. 14. 11:06
 4/9 A kérdező kommentje:

es mi okbol egett ki?

nem 12-13 evesek kapcsolata ez hanem 16 eveseke

2018. aug. 14. 12:05
 5/9 A kérdező kommentje:
miert szegyen bzdmeg??egymasra talaltunk es nagyon boldogok voltunk es en csak kerdem hogy miert tortenik ez velunk ha olyan jol megvoltunk??
2018. aug. 14. 12:06
 6/9 A kérdező kommentje:
kapsz egy xanaxot aztan elmehetsz aludni,ne itt puffogj..Kivancsi vagyok te hany evesen lettel szerelmes es neked volt e ilyen es te ilyen stilusban akartal e valaszt kapni mikor belul romokba vagy es segitseg kene
2018. aug. 14. 12:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Próbáld meg azt, hogy mondjuk 2 hétig ne találkozzatok. Ha nagyon hiányoztok egymásnak, akkor valószínűleg még tart a szerelem, ha nem, akkor szakítanotok kell
2018. aug. 14. 17:15
 8/9 A kérdező kommentje:

egy napot nem találkoztunk és kimondhatatlanul,kibirhatatlanul hiányzott.Ma se találkoztunk,csak holnap vagy holnap után de ő már most nagyon rosszul van annyira hiányzok neki,én eddig eltereltem a gondolataimat de most nagyon hianyzik mert ra gondoltam

Köszönöm a kedves válaszod!😉

2018. aug. 14. 18:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha ezt érzed, akkor valószínűleg még szereted őt
2018. aug. 14. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!