Mi történik velünk halál után?
Szerintem ugyanaz, mint születésünk előtt, vagyis semmi, nem létezünk, ennyi volt.
Lehet hinni újjászületésben, mennyben, akármiben, de ezeket az emberek találták ki, semmi tényleges bizonyíték nem volt soha ezekre, és elképzelhetetlen a jelenleg ismert fizikai törvényeinkhez képest. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lesz utána semmi, mert ezt senki sem tudhatja, aki még él.
Nem akarlak elkeseríteni, de ne légy naiv. Mint tudod, atomokból állunk, mint bármi más. És az atomok ma ismert legkisebb alkotói az energiahurkok. Az energia átalakul, de nem úgy, mintha újjászületnél, hanem valami mássá. --> A halál pillanatában a gondolatok (minden, ami voltál, minden, amit tettél, minden, amire emlékeztél, stb.) elillannak szerte az univerzumban, a testünket meg ugye megeszik a mindenféle állatok és baktériumok, ill. egyéb kémiai folyamatok során lebomlik. Ennek okán lehetetlen, hogy bármely mese igaz legyen a halál utáni élet bármely lehetőségéről.
Persze nem értem, hogy az emberek miért félnek ettől. Szerintem izgalmas. Ráadásul sokkal értékesebbé teszi az életet a valóság, mint a Mennyországos, vagy a reinkarnációs sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!