Veletek mi történik, ha meghaltok álmotokban?
Én régen felébredtem, de már egy jó ideje megálmodom a halálom és az után a következőket is. Mostanában láttam az Inception-t (tudom, hogy fikció, csak ez hozta megint elő bennem a kérdést) és valamiért még jobban kezdett foglalkoztatni a téma, hát körbekérdezősködtem. Egyetlen embert találtam, aki szintén nem ébred fel. Kíváncsi vagyok, miért van ez és hogy mennyire gyakori. Szóval két dolgot kérek megválaszolni:
1. Ti felébredtek-e halálotokra
2. Szerintetek miért van az, hogy egyes emberek felébrednek, mások meg meg tudják álmodni?
Igazán érdekes kérdés. Alapvetően az álmunk szerintem a személyiségünk egy részét fejezik ki. Én folyamatosan felébredek, ha halálközeli élményt álmodok.
Így látatlanba azt tudnám mondani a gondolkodásod szorosan összekötődik a halál utáni élethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!