Fel lehet ezt fogni, hogy egyszer meghaltok, konkrétan nem fogtok tovább létezni?
Én (mint a legtõbb ember) képtelen vagyok.
Amúgy ti hisztek a reinkarnációban?Én hiszek.:)
Születésem előtt nem vótam, halálom után nem leszek.
Eccerű ez, mint a faék!
emberek, nem véletlen hogy a tudatlanság a főbűn a budhizmusban.
Járjatok már ennek tényleg utánna mert tudatlanúl megint egy haszontalan életet fogtok csak élni.
Az interneten vannak jó dolgok is.
Nincs halál ezért nem tudod elképzelni.
Szerinted van beszélő kavics?
Nincs mert valami más beszél a testben nem az anyag.
Ébresztő!
T :)
Mert nincsen filozofia kategoria?
Halal tenyet nem lehet elfogadni! Mindekibe benne van az elni akaras kenyszere hisz gondolj bele sok ongyilkos-jelolt mert nem kepes vegrehajtani amire keszul?
Reinkarnacio szerintem nincs!
Szerintem nagy sotetseg van a halalozas utan!
Igen, fel lehet fogni.
A reinkarnáció pedig nem létezik - úgy biztos nem, ahogy a buddhizmus mondja. Pl. az emberiség olyan gyorsan szaporodik, hogy ha létezne reinkarnáció, akkor a legtöbb embernek ez lenne az első, vagy legfeljebb a második élete (és az első a közelmúltban lett volna).
Még sok más probléma is van ezzel az elmélettel... ha igaz lenne, akkor pl. már élnének köztünk annyira megvilágosodott emberek, akiket mi elképzelni sem tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!