Szoktatok álmotokban sírni?
Figyelt kérdés
Én néha (nem gyakran), ha valami rosszat álmodok elsírom magam, pedig már 19 éves lány vagyok. Ti hogy vagytok ezzel? Kort és nemet is írjatok, légyszi!2010. júl. 20. 10:46
1/9 anonim válasza:
én is szoktam,bár én néha olyankor is ha napközben eszembe jut vmi régi feldolgozatlan fájdalom.
24/L
2/9 anonim válasza:
Volt már példa rá, de szerencsére nem túl sokszor.
3/9 anonim válasza:
Életemben tán kétszer, de akkor inkább ordítottam a fájdalomtól, mert valamelyik szerettemnek komoly baja esett álmomban.
4/9 anonim válasza:
Én is 2-szer
Volt hogy azt álmodtam hogy apu meghalt, meg hogy a tesómmal összevesztünk és elkezdett folytogatni!
Ez a kettő volt életem legrosszabb álomja.
5/9 anonim válasza:
nem. de ritkán álmodok, lehet, hogy ezért sem fordult még elő
6/9 anonim válasza:
Én most is úgy keltem kb 20perce,még mindig rosz mikor az ember lányát xĐ agyba főbe kínozzák elektromossággal veréssel,molesztálják és a családtagjai,barátai szerettei ott sírnak de nem segítenek,mert nem lehet-.-
7/9 anonim válasza:
Igen szoktam ha azt álmodom,hogy vmelyik szerettem meghal a szülés is nagyon megviselt arról is szoktam álmodni és sírva felkelni:(26L
8/9 anonim válasza:
Igen két napja is zokogva keltem fel,előtte való este jöttem rá hogy megcsaltak,és azt álmodtam hogy megerőszakoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!