Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki?
Azt akarom neki elmondani hogy miatta vagdosom magam mert eleg rendesen megbantott..
Trollok hanyagoljanak legyszives...
Privatban elmondom hogy mi tortent..
Vagdosod magad........
Te normális vagy?
Mit érsz el azzal, hogy felvágod az ereidet?
Maximum kapsz egy gyönyörű vérfertőzést és földelhetnek el... -.-"
Tudni kell rólam, hogy elég érzelgős típus vagyok.
Ha esetleg beleszeretek egy lányba, de ő nagyon megbánt engem, ahelyett hogy idióta módjára felvágom az ereimet, inkább KICSESZETTÜL LEKÖPÖM A RÁKBA VAGY ELKÜLDÖM AZ ANYJÁBA
Még mindig vannak a Földön olyan kretének, akik felvágják az ereiket?????????
Szégyen...
Szerény véleményem szerint minden ember, aki érzelmi sérelem miatt FELVÁGJA AZ EREIT, AZ EGY IDIÓTA MAZOCHISTA ÁLLAT
Ha azt hiszed, hogy én 'trollkodásból' írtam ezt a választ, akkor hatalmasat tévedsz.
Kedves utolsó.
Nagyon úgy érzem hogy felkaptad a vizet és persze ez természetes
Mindezek ellenére kapsz egy zöldet mert a véleményedet leírtad és nem csak egy idiótázással bővítetted a trollok kis csoportját.
Én úgy gondolom hogy nekem már mindegy
Nem érdekel hogy kapok egy vérfertőzést mert eleve beteg vagyok.. Bármikor megállhat a szívem a rákba.
Na mindegy
Köszönöm a válaszokat srácok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!