Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki?
Azt akarom neki elmondani hogy miatta vagdosom magam mert eleg rendesen megbantott..
Trollok hanyagoljanak legyszives...
Privatban elmondom hogy mi tortent..
ez nem trollkodás csak kérdés...
Az a bajod..hogy eddig teljesen feleslegesen vagdostad magad, pont szart rád és nem vette észre, hogy téged megbántott...ezért akarod el mondani neki?
Tudja hogy megbantott
De azt nem hogy ez miatt vesztem a veremet.
Ha szeretnéd, megírhatod, mi volt az, de szerintem felesleges. Elég információ az, amit odaírtál.
Vágdosás. Ezzel nem érsz el semmit. Csak lesüllyedsz az ő szintjére. Ahelyett, hogy kárhoztatod magad, inkább erősítsd meg belülről. Minden lehetséges pillanatban peóbáld megerősíteni a szívedet, és nem érhet bántódás. Feküdj le, és zárd ki az összes rossz gondolatodat. Mindent, ami sért téged, vagy mást. Mondj nekik nemet. Utasítsd el őket, hogy te nem fogsz nekik engedelmeskedni. Téged nem bánthat meg semmi, tudod? Hidd el. Ne panaszkodj, tudom, hogy nehéz. Ez egy hosszú út lesz, de sokkal felemelőbb eredményt fogsz elérni, mint azt a keserű "örömöt". Ne higgy a rossz gondolatoknak. Nem adják meg azt a nagyszerűséget, mint az, ha végre rendet raksz, és nem pazarlod az energiádat aggodalmaskodásra, és önpusztításra. Akkor leszel boldog.
Ugyanúgy építeni is tudsz, hamár pusztítani is.
Megvágtad magad. Látod, hogy pár hét múlva alig látszik? Ezt te tetted. Képes vagy meggyógyítani ugyanígy a lelkedet is, csak hagynod kellene.
Egy szó, mint száz, utasítsd el a rossz gondolatokat. Nem kellenek neked! Érzem, hogy nem.
Köszönöm, hogy elolvastad. Szeretném, ha újra önmagad lennél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!