Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy nagyon szeretem?
Van egy fiu akit nagyon szeretek...eddig en is tetszettem neki meg le is irta mar h szeret de nem vettem komolyan es most meg en szerettem bele es beszeltunk most is parszor es mindig ugy ir h “mizu babam?”meg ilyenek de most valamiert nem irt vissza penteken(raintegettem irt h hali visszairtam h szia es semmi)nemtudom h miert van ez vagy azert mert sokat dolgozik vagy nemtudom...borzasztoan hianyzik...szerintetek mi legyen?segitsetek...
17/L (a fiu 18eves)
Szerintem mond el! Egy próbát mindenképpem megér!
Igaza van az előző válaszadónak meg fogod bánni ha nem teszed meg!
Nekem is volt egy fiú a múltamban akibe szerelmes voltam és még most sem múlt el teljesen, de nem mondtam el neki. És azóta már nagyon sokszor megbántam, hogy bárcsak összeszedtem volna a bátorságom és mondtam volna el. De sajnos ma már ez lehetetlen hogy elmondjam.
Nah de visszatérve rád mond el neki, ne habozz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!