Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki, hogy nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, hogy nagyon szeretem?

Figyelt kérdés

Van egy fiu akit nagyon szeretek...eddig en is tetszettem neki meg le is irta mar h szeret de nem vettem komolyan es most meg en szerettem bele es beszeltunk most is parszor es mindig ugy ir h “mizu babam?”meg ilyenek de most valamiert nem irt vissza penteken(raintegettem irt h hali visszairtam h szia es semmi)nemtudom h miert van ez vagy azert mert sokat dolgozik vagy nemtudom...borzasztoan hianyzik...szerintetek mi legyen?segitsetek...

17/L (a fiu 18eves)

2018. júl. 31. 00:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Hívd el valahová és személyesen mondd meg.
2018. júl. 31. 00:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Felek a valaszatol...baratnoim szerint szeret(osztalytarsak)es h nem mondana azt h nem erdekli v ilyesmi...de ha megis en nem akarom elvesziteni ugy se mint egy baratot...(mindig feltud viditani ha valami bajom van es leb*sz erte ha nem mondom el h mibajom van)
2018. júl. 31. 00:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát inkább tisztázd jól is elsülhet inkább tudd meg a választ minthogy a sulival elusszatok egymás mellett. Egész életedben furdalni fog a gondolat hogy mi lett volna ha elmondod!
2018. júl. 31. 16:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Lehet elmondom neki valamelyiknap...csak bizonytalan vagyok🤷‍♀️Vagy nemtudom
2018. aug. 1. 00:06
 5/6 anonim válasza:

Szerintem mond el! Egy próbát mindenképpem megér!

Igaza van az előző válaszadónak meg fogod bánni ha nem teszed meg!

Nekem is volt egy fiú a múltamban akibe szerelmes voltam és még most sem múlt el teljesen, de nem mondtam el neki. És azóta már nagyon sokszor megbántam, hogy bárcsak összeszedtem volna a bátorságom és mondtam volna el. De sajnos ma már ez lehetetlen hogy elmondjam.

Nah de visszatérve rád mond el neki, ne habozz! :)

2018. aug. 14. 20:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Azota se irt ram...szerintem ez eleg egyertelmu
2018. aug. 16. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!