Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki, vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, vagy ne?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jo lany baratom, akivel mar tobb mint 10eve joba vagyunk. Hetente 1-2 alkalommal elmegyunk ide-oda, vagy csak szimplan atmegyunk a masikhoz. Es ezelott is ereztem mar h tobbet szeretnek tole, de akkor meg nem voltam eleg bator ahhoz, hogy elmondjam ezt neki es az erzest sikerult “magamba folytanom”, ennek mar 2 eve.

De most ujra elojott ez az erzes, talan meg erosebben is. Valoszinuleg az valtotta ki, hogy elkezdett egy masik sraccal ismerkedni.

Nem igazan ertek az ilyen dolgokhoz (nagyon nem), szoval ezert probalok itt otleteket gyujteni.

Szoval az a kerdesem, hogy szerintetek elmondjam neki, hogy mit erzek iranta, vagy ne?

19/f

(Telefonrol irtam, ezert bocsi az ekezetek, esetleg helyesirasi hibak miatt😅)

2018. aug. 1. 00:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarom befolyásolni a döntésedet, csak a saját szituációimat írom le:

Volt egy 14 éves lány, körülbelül 2 éve ismertem, én akkor voltam 17. Haverhoz átmentem beszélgetni és iszogatni kicsit, ő rám írt, hogy unatkozik. Elkezdtem vele kicsit beszélgetni, majd lassacskán kiadtam magamból az addig felgyülemlett érzelmeket, amiket már vagy fél - 1 éve magamban tartottam. Persze ment részéről, hogy nagyon aranyos vagyok és cuki, de ezen kívül mást nem szólt hozzá. Azóta 1x próbáltam vele megbeszélni az aznap estét, nem volt hajlandó válaszolni, gyakorlatilag ignorálta az érzelmeimet, azóta nem beszélek vele (ez volt 8 hónapja).

Csak az életkor különbözött, de kb ugyan ez a felállás volt egy másik esetben. Ebben az esetben nem fél részegen öntöttem neki ki a szívemet, hanem egy olyan szituációban amiben kettesben voltunk egy téli hideg napon. Pont témánál volt a beszélgetés, annál jobb alkalmam nem nyílt volna bevallani az érzéseimet. Akkoriban jó ötletnek tűnt, de vele sem beszélek a történtek óta másfél éve.

Nem azt akarom mondani ezekkel a példákkal, hogy tuti így járnál, csak én alapvetően nagyon sajnálom, hogy két nagyon jó baráti kapcsolatot is elvágtam ezzel. Te jól gondold át, hogy hogyan cselekszel. A kevesebb néha több.

2018. aug. 1. 01:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha csak odaállsz elé, hogy na hali Juli, rájöttem 10 év után hogy bejössz és kellesz, mi lenne ha inkább velem járnál, na az nem fog bejönni.

Meg más dumával sem. Ha tudatni akarod vele, akkor éreztesd. Hívd el valami romantikusabb helyre, teremts kicsit szerelmesebb légkört, gyertyafény, csillagnézés, borozgatás, vacsi egy jó helyen, moziban kézmegfogás véletlenül, séta kettesben...

Mikor mész hozzá, vigyél egy szál vörös rózsát, egy szíves bonbont, cuki plüssöt, ilyesmik.

2018. aug. 1. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!