Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Milyen részében igaz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen részében igaz hogy a rosszfiú csábosabb?

Figyelt kérdés
nagyobb biztonságban érzitek magatok mellette? Vagy például milyen részben inponál ha például maffia tag ,embereket ver pénzért. Vagy ez ilyen ízlések s pofonok?

2018. aug. 9. 00:16
 1/4 anonim ***** válasza:
70%

Nekem ez kiábrándító!

Nem egy megjátszott, agyilag kisfiút szeretnék magam mellé aki lop, csal, hazudik, menő akar lenni, stb..

Számomra olyan fiú nyerő akinek egyedi ízlése van és intelliens, udvarias, tehát ne olyan legyen mint a kisujjam meg ne izmozzon, meg ne rinyáljon, nem szeretem a kislányokat.

Manapság már a kis b*uzinak öltözött fiúkba esnek a lányok.

Az ilyen kis nyámnyila fiúkból sosem lesz férfi.

És én nem tudom megérteni, hogy a lányoknak miért tetszenek az ilyen fiúk...

2018. aug. 9. 00:28
 2/4 anonim válasza:
100%
Az ilyen nem rosszfiú, hanem bűnöző.
2018. aug. 9. 01:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kétlem, hogy van, akiknek ez vonzóbb (én is ismerek ilyen lányt), de egy mentálisan egészséges lány/nő számára ez pont, hogy taszító, vagy egyenesen kizáró ok.
2018. aug. 11. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Személyszerint igen izgibb egy "rosszfiú" 10 másodpercig aztán rájövök hogy amenyire tetszik anyira hülye ötlet lenne vele összejönni
2018. aug. 11. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!