Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, de akár srácok is! Nektek mit jelent a "rosszfiú"? Bőv. Lent.
Figyelt kérdés
nem tudom mit értenek az emberek a "rosszfiú" jelző alatt.:D elvileg én is annak lettem kikiáltva,de elmagyaráznátok hogy mit is jelent számotokra?!:D#Csakazunalom
2015. júl. 9. 14:02
1/5 anonim válasza:
nagy szája van, nem tudja befogni, bunkó. Cigi, pia. Drogok is esetleg.. Illetve leszarja az embereket, mármint az érzéseiket...
Te jó ég a drogtól eltekintve rosszfiú vagyok :O
3/5 A kérdező kommentje:
Kérdésre tessék válaszolni kéremszépen:Dd
2015. júl. 9. 14:51
4/5 anonim válasza:
Magas kigyúrt, karizmatikus, tud verekedni, nem ecsethaja van, esetleg tetoválásos.
5/5 anonim válasza:
Alapvetően nem érdeklik az emberek érzései, de nem a hobbija másokat megbántani. A humora is inkább ilyen "csipkelődő". Nem feltétlenül cigizik vagy iszik, de azért előfordulhat. És szeret verekedni
Na hát nekem ilyen, de ez csak az én véleményem :D 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!