Mitől lesz valaki a lányok szemében "rosszfiú"?
Figyelt kérdés
engem borzasztóan idegesít ez a jófiú-rosszfiú felosztás, mintha az embereket ebbe a két kategóriába be lehetne sorolni, mégis időről időre előkerül, és nem egy lánynál meghatározza az érdeklődési körét.2015. ápr. 11. 22:31
1/10 anonim válasza:
Semmit. Annyit jelent, hogy nem vagy egy bólogatós kutya, aki lesi a szavait hanem van saját véleményed és meg is mondod.
No meg meg tudod úgy dugni, h sántítson.
2/10 anonim válasza:
Ha a r ibancodnak hívod őket és/vagy vered őket, azt imádják.
3/10 anonim válasza:
Megalázod őket, bunkón viselkedsz velük (és mindenki mással), beleviszed őket és/vagy a haverjaidat mindenféle hülye balhéba stb.
4/10 anonim válasza:
ha valaki nyersen eszi a krémet
6/10 A kérdező kommentje:
a dancsó-fanoknak már fellőtték a pizsicsillagot. Ha ennél az értelmezésnél maradnánk, akkor a világ nőverő bűnözőkre és "a többiekre" oszlana, ami hülyeség. Szerintem valami más jelentése van a fogalomnak.
2015. ápr. 11. 22:44
7/10 anonim válasza:
Mivel a világ nem fekete és fehér. Ilyen szinten nem lehet embereket beskatulyázni, hiába is akarod.
8/10 anonim válasza:
Csak annyit jelent hogy nem vagy az a visszahúzódó tipus és szeretsz balhézni minden rosszba benneenni
9/10 A kérdező kommentje:
Még mindig nem hiszem, hogy egy huszonakárhány éves nőnek az lenne a vágya, hogy a barátja kötekedjen a szórakozóhelyeken, és kínos helyzetbe hozza nyilvánosan :) Max ez ilyen tini-hülyeségként képzelhető el szerintem.
2015. ápr. 12. 11:59
10/10 anonim válasza:
Oké, akkor várjuk a te meglátásodat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!