Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a csajoknak miért kell több rosszfiú, vagy hogy humoros legyen? és a belsőt na meg az intelligenciát nem nézik? Miét?
Hát gondolom te is jobban örülnél egy vicces csajnak, mint egy humortalannak nagy egóval...
A rosszfiúk pedig, legalábbis nekem, sokkal vonzóbbak, az ágyban is meg máshol is, mint egy visszahúzódó okoska.
És nem minden "rosszfiú" hülye, vannak akiknek elég jó jegyeik is vannak...
Szerintem a humor, meg hogy valaki rossz fiú pont belső tulajdonságok. Sőt, a humor szerintem tök pozitív. Nekem is fontos, hogy tudjak valakivel hülyéskedni, értse a poénokat.
A rosszfiú meg egyéni ízlés, valaki szereti, valaki nem.
#6-os! furcsa ismerőseid lehetnek :/.
Kérdező: de igen, nézik, nem is kevesen :). Sokan nézik a belsőt, és még többen ragaszkodnak ahhoz, hogy a párjuk értelmes legyen, és ne sík hülye. A kinézet is fontos, nyilván, meg ha valaki bevállalós, de például nem a külcsín az elsődleges, számomra. Én egy abszolút átlagos lány vagyok, és szerintem sokan gondolkodnak még így, ahogy én :D ^_^. (Röhögni, nevetni, szórakozni, meg a legtöbb ember tud. Aki meg karót nyelt, az is tud magának találni szintén karót nyelt barátot/barátnőt, nem tudom, te milyen személy vagy, de szerintem biztos, hogy mindenkinek lesz, van vagy volt valakije, aki úgy szerette, szereti, vagy szeretni fogja, ahogy van. Kitartás! :D)
Azt bírom, hogy egy csaj se írja magára, hogy ő felszínes lenne...de akkor a férfiaknak mégis miért ez a tapasztalatuk? (hogy a nagyja felszínes)
Jó, értem, az ostoba se fogja bevallani, hogy ő ostoba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!