Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 22 eves fiúként mért nincs barátnőm nincs gond a kinézetemmel járok gyúrni mi jön be még a csajoknak? Pénzem is van jó sok
Régi szám, de aktuális.. "izmos kocka has üres fej te is csak kirakatbábú vagy..."
Ideje annyit foglalkozni a személyiségfejlesztéssel és olvasással, mint amennyit gyúrni jársz! Hogy ne kongjon a buksi amikor meg ke szólalni!
Ilyen hozzáállással ne is csodálkozz.. Azt hiszed azért, mert izmos vagy és van pénzed máris jár neked egy szép, csinos barátnő? Hát megsúgom, hogy nem.
Én messziről kerülöm a hozzád hasonló pasikat. Nem csak a külső "kell" rendben legyen, hanem a belső is, ami rólad nem mondható el. Ez a kérdés alapján meg valahogy egy tipikus "kigyúrt" beképzelt pasi jut eszembe, aki úgy jár-kel az utcán, mint valami kiskirály és sugárzik róla a beképzeltség. Nem mondom, lehet nem vagy ilyen, de számomra rendkívül taszító ez a stílus.
Nem gyurok, ~35 kg felesleg van rajtam amit le kéne adni. Nem vagyok gazdag, csak átlagos keresetű.
Több mint 6 éve van egy gyönyörű barátnőm akivel évek óta boldogan együtt élünk és házasságot, gyerekeket tervezünk hamarosan.
Na most ezt azert irtam, hogy ébredj fel az álomvilágból. Nem a pénz és a gyúrás számít. Persze kivétel ha csak egy-egy ejszakara kell nő. De akkor meg olcsobb a prosti mint évekig gyurni, pénzt keresni...
#2-es megsúgom, hogy ha pénze lenne akkor nem kéne izmosnak se lennie és járna neki a barátnő ;)
Ha meg izmos és még pénzes is akkor bármelyik luvnyát megkapja..
De élj csak a te kis álomvilágodban.
9-es én pedig megsúgom neked, hogy ez közel nem így működik. Ez a gond a legtöbb hapsival, hogyha pénze van azt hiszi ő az Isten és bármit megtehet, illetve bárkit megkaphat. Ki kell ábrándítsalak, hogy a nők sem tárgyak, akiket pénzért megveszel, hazaviszel és kedvedre szórakozol velük. :)
"Ha meg izmos és még pénzes is akkor bármelyik luvnyát megkapja.."
SZERINTED. Látszik, hogy nem sok közöd volt még igazi nőkhöz, mert akkor tudnád, hogy baromságokat beszélsz + egy normális férfi nem nevezné a nőket "luvnyának".
De ha te ettől este jobban alszol, egye-fene, ringasd magad a hülyeségeidbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!