Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Úgy látszik, valahogyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy látszik, valahogyon sikerült beleszeretnem egy "fiúba", de nem tudom hogy ő most mit érez... Nektek van tippetek?

Figyelt kérdés

Ez a bizonyos "fiú" 20 évvel idősebb nálam... De igazábol nem néz ki annyinak, és a természete is olyan gyerekes.....

Még csak pár hónapja ismerem, és 1-2 hónapja felvettem vele a kapcsolatot facebookon is.... egyszer rámírt végül, és azóta már egy csomót beszéltünk, szinte minden nap, és néha még hajnalig is....

És ha pl azt mondom neki, hogy most épp írogatok valakivel, vagy bármi, akkor nagyon féltékeny lesz, és kérdezi hogy hogy hívják, ki az, stb....

És már párszor megszerveztünk olyan talikat is, hogy nem csak eljön hozzám, hanem elmegyünk sétálni! A múltkor is elvitt egy sétára kézenfogva! És utánna leültünk valahova, és ott is úgy ölelgetett, puszilgatott, meg minden..... és megint akart olyan képet csinálni a kezünkről, hogy össze van kulcsolva... És azt mondta, hogy ez volt élete első igazi randija.... És most tegnap is itt volt, és mindig ölelgetett, puszilgatott.... és párszor még a számat is megpuszilta!! És mindig olyanokat mond nekem, hogy nagyon szeretlek, te vagy a gyönyörüségem, boldogságom, olyan cuki, édes, aranyos vagy, és hogy én vagyok az élete értelme..., meg még rengeteg mindent... és Messengeren a becenevemet, régen: a nevem és utánna egy szivecske, most: (szív) Édes kicsi szívem (szív)....

Meg én soha nem mondtam neki, hogy szeretlek, ő meg egy csomószor, meg azt hiszi, hogy ő százszor jobban szeret, mint én őt... pedig ha tudná hogy én mennyire szeretem....

És, most teljesen bizonytalan vagyok, mert nem tudom, hogy ő mit is érez pontosan, és amúgy is, mindig olyan kiszámíthatatlan, meg minden....

Néha azért nem szoktam sokszor a szemébe nézni, mert rögtön elolvadok tőle, meg olyankor nem tudok neki nemet mondani, ha kér, vagy kérdez valamit, amit nem akarok elmondani.... Habár már ezt valamennyire észrevette, meg ő olyan elképesztően figyelmes! És ha csak írok is neki, és amúgy szomorú vagyok, de ha nem is látja még az arcomat sem, akkor is tudta hogy valami bajom van.... És néha teljesen leírja, hogy mit érzek... És néha szinte jobban tudja, mint én, hogy mi bajom van, és hogy mit érzek....

De amúgy az a legfurcsább, hogy mindenki azt hiszi, hogy ő szerelmes belém!!!

Ti mire gondoltok? Szerintetek mit érezhet?

2018. aug. 7. 10:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

De legalább használjatok gumit!

Nehogy 15 évesen már anyuka legyél :D

2018. aug. 7. 11:44
 12/13 A kérdező kommentje:

Azt úgy értettem, hogy gyerekes, hogy szeret hülyéskedni, meg nem mindent vesz komolyan.... de ha akarná, akkor komolyan tudná venni a dolgokat.... szokott azért néha komoly is lenni....

Köszönöm azért a válaszokat!

2018. aug. 7. 11:56
 13/13 A kérdező kommentje:

Képzeljétek! Megoldódott a dolog!

Pár napja amikor eljött hozzánk, és amikor kettesben maradtunk, először még csak párszor megpuszilta a számat, később pedig meg is csókolt egyszer!!! Aztán másnap is szeretett volna jönni, de végül nem tudott, csak ma... És most meg rengetegszer csókolt meg! És meg is mondta, hogy belémszeretett!

És adott egy ajándékot is, amiben egy szív volt, és rávolt írva hogy LOVE! Ez a 3. szív amit adott eddig nekem! Csak ennek még a dobozába bele is van írva, hogy: I ❤ You!

Alig hiszem el azt ami történt! :D

És mellesleg igaz volt a sejtésem, hogy régen próbálta, csak a szám szélét megpuszilni, úgy mintha csak véletlen lenne...,

de aztán később egyre jobban már megpuszilta a számat is... Végül most meg már meg is csókolt rendesen!

És majd megvár engem, míg 18 nem leszek... :)

Remélem meg is fog!...

2018. aug. 12. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!