Miért kellet beleszeretnem? Miért értelme az egésznek így?
Figyelt kérdés
Elgondolkodtam azon hogy mi az ami megfogott ebben a bizonyos fiúban. Szeretem őt,de tudomást sem vesz róla csak néha beszélünk és néha néz rám.De akkor én miért vagyok szerelmes belé?Teljesen normális,kicsit visszafogott fiúról van szó.Egész nap fenn vagyok közösségi oldalon már egy hete és várok arra hogy írjon nekem,miközben majd meghalok annyira vágyakozok utána.Tudom hogy nincsen semmi értelme annak amit csinálok,de akkor miért szeretem még mindig? L(középiskolás,ráadásul az osztálytársam)2013. nov. 3. 00:24
1/10 Unvisible válasza:
Írj már rá te szerencse süti.
2/10 anonim válasza:
Te is ráírhatnál ám ahelyett, hogy a sült galambot várod...
3/10 A kérdező kommentje:
nincsen merszem ráírni .. :/
2013. nov. 3. 00:25
4/10 zotanbro válasza:
tulajdonkepp nem csinalsz semmit.. talan irj ra te es ha masnap o is rad ir akkir talan erdekled :)
5/10 anonim válasza:
Akkor ne itt sírj. :D
Ha nem teszel semmit, semmi sem lesz. Buta. :P
Lehet, hogy észre sem vesz. Ellenben lehet, hogy ha megismer, megtetszel neki.
6/10 A kérdező kommentje:
már háromszor elkérte tőlem a házi feladatot amikor hiányzott ..tulajdon képpen akkor ő rám írt de azóta semmi ..
2013. nov. 3. 00:27
8/10 anonim válasza:
Nyugodtan ráírhatsz, egy hogy vaggyal, vagy mi újsággal. És aztán majd kikerekedik belőle valami. Legyél kreatív. Ha továbbra is csak a sült galambot várod, semmi sem lesz. :P
9/10 anonim válasza:
Még annyit tanácsolok, hogy akár ráírsz, akár élőben beszélsz: vedd lazára, ne feszengj. Ha a hozzáállásod is ilyen és nem görcsölsz rajta, sokkal jobban megy. Tapasztalat.
10/10 Papír Tapír válasza:
Gyújtsd fel, akkor odafigyel rád, abban biztos lehetsz. Sőt a korábbi visszafogottság helyett izgalmasabb ember lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!