Találtam itthon egy régi lávakővet, még anno akváriumba volt használva 20 évvel ezelőtt. Most is beleszeretném tenni de dohos szaga van, meg mintha penészes lenne szerintem az is . Mit kezdjek vele, hogy beletehessem?
Figyelt kérdés
Megmosom meleg vízben vegyszer nélkül , utána leforrázóm, majd hagyom ázni 1 napot, az úgy jó ? vagy használjak ecetet is ? várom a tippeket ! köszi szépen !2013. febr. 16. 18:33
1/7 anonim válasza:
Szerintem először ecet, majd utána kifőzöd (nem leforrázod, hanem rendesen főzöd, mint a levest), majd áztatás.
Szerintem tök jó, hogy lesz az akidban egy kis retro. :)
2/7 A kérdező kommentje:
hát már maga az akvárium is retro mert kb 20 éves :D de még jó állapotban van olyan mint a mai akváriumok semmiben sem más :D ragasztás félő , de rásegítettem egy kis sziloplaszttal csak nem lesz gáz :D :D de köszi amúgy !
2013. febr. 16. 18:59
3/7 A kérdező kommentje:
ja és kb meddig főzzem ? 5-10 perc?
2013. febr. 16. 18:59
5/7 anonim válasza:
Jó étvágyat a kőleveshez. Szerintem elég egyszer felforralni, 100 fokon megdöglik minden. Nem?
6/7 A kérdező kommentje:
hable szal ne főzzem ? elég leforráznom ?
2013. febr. 16. 23:00
7/7 anonim válasza:
elég ha berakod a forró vízbe és hagyod benne kihűlni. 70 fokon már pusztul minden baci :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!