Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Úgy látszik, valahogyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy látszik, valahogyon sikerült beleszeretnem egy "fiúba", de nem tudom hogy ő most mit érez... Nektek van tippetek?

Figyelt kérdés

Ez a bizonyos "fiú" 20 évvel idősebb nálam... De igazábol nem néz ki annyinak, és a természete is olyan gyerekes.....

Még csak pár hónapja ismerem, és 1-2 hónapja felvettem vele a kapcsolatot facebookon is.... egyszer rámírt végül, és azóta már egy csomót beszéltünk, szinte minden nap, és néha még hajnalig is....

És ha pl azt mondom neki, hogy most épp írogatok valakivel, vagy bármi, akkor nagyon féltékeny lesz, és kérdezi hogy hogy hívják, ki az, stb....

És már párszor megszerveztünk olyan talikat is, hogy nem csak eljön hozzám, hanem elmegyünk sétálni! A múltkor is elvitt egy sétára kézenfogva! És utánna leültünk valahova, és ott is úgy ölelgetett, puszilgatott, meg minden..... és megint akart olyan képet csinálni a kezünkről, hogy össze van kulcsolva... És azt mondta, hogy ez volt élete első igazi randija.... És most tegnap is itt volt, és mindig ölelgetett, puszilgatott.... és párszor még a számat is megpuszilta!! És mindig olyanokat mond nekem, hogy nagyon szeretlek, te vagy a gyönyörüségem, boldogságom, olyan cuki, édes, aranyos vagy, és hogy én vagyok az élete értelme..., meg még rengeteg mindent... és Messengeren a becenevemet, régen: a nevem és utánna egy szivecske, most: (szív) Édes kicsi szívem (szív)....

Meg én soha nem mondtam neki, hogy szeretlek, ő meg egy csomószor, meg azt hiszi, hogy ő százszor jobban szeret, mint én őt... pedig ha tudná hogy én mennyire szeretem....

És, most teljesen bizonytalan vagyok, mert nem tudom, hogy ő mit is érez pontosan, és amúgy is, mindig olyan kiszámíthatatlan, meg minden....

Néha azért nem szoktam sokszor a szemébe nézni, mert rögtön elolvadok tőle, meg olyankor nem tudok neki nemet mondani, ha kér, vagy kérdez valamit, amit nem akarok elmondani.... Habár már ezt valamennyire észrevette, meg ő olyan elképesztően figyelmes! És ha csak írok is neki, és amúgy szomorú vagyok, de ha nem is látja még az arcomat sem, akkor is tudta hogy valami bajom van.... És néha teljesen leírja, hogy mit érzek... És néha szinte jobban tudja, mint én, hogy mi bajom van, és hogy mit érzek....

De amúgy az a legfurcsább, hogy mindenki azt hiszi, hogy ő szerelmes belém!!!

Ti mire gondoltok? Szerintetek mit érezhet?

2018. aug. 7. 10:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ha csak nem egy jó színész
2018. aug. 7. 10:35
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát, remélem nem csak színészkedik....
2018. aug. 7. 10:37
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha egy nálad 20 évvel idősebb felnőtt férfinak ez volt élete első randija, ott valami nagyon nincs rendben.

Vagy te hány éves vagy? 12? :DDD

Eleve tök gáz, hogy fb-on kiválasztasz egy 20 évvel idősebb pasit és írogatsz neki.

Úgy írsz, mint egy kisgyerek. Neked nem való még felnőtt kapcsolat.

2018. aug. 7. 10:43
 4/13 A kérdező kommentje:

Nem azt mondta, hogy ez volt az eslő randija, és nem 12 éves vagyok, és képzeld, nem facebookon ismertem meg! A valóságban találkoztam vele először, aztán később, pár héttel csináltam magamnak facebookot, és csak bejelöltem. Mi ezzel a baj? Én igazából nem is szoktam neki annyit írni, ő meg rengeteget...

És pár év meg mit számit :P

2018. aug. 7. 10:52
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez nem pár év hanem 20 :D
2018. aug. 7. 11:06
 6/13 A kérdező kommentje:
Akkor 20.... De ránézésre kb max csak 10 évvel néz ki idősebbnek :D
2018. aug. 7. 11:10
 7/13 October15 ***** válasza:
60%

Ha egy nálad 20 évvel idősebb pasi egy szinten van veled értelmileg akkor valszeg szellemileg sérült.. XD

Dehogy szerelmes csak megakar fektetni és a ha egy tinilányt megakarsz fektetni akkor ilyen 14 évesekre belőtt marhaságokat csinálsz. :D Egy alsó hangon 34 éves pasi nem így viselkedik egy lánnyal/nővel abban biztos lehetsz.

26F

2018. aug. 7. 11:35
 8/13 anonim válasza:
100%
ebbű baj lesz
2018. aug. 7. 11:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is felejtős. :c
2018. aug. 7. 11:38
 10/13 October15 ***** válasza:
40%
8.: Nem baj, szex lesz belőle. :D Most istenem ha a kérdező vevő rá / ennyire könnyű beetetni akkor miért ne? :D Mármint nekünk ettől még ugyanúgy 265 a kenyér.
2018. aug. 7. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!