Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segíteni? (többi lent)
Az lenne a problémám, vagyis problémánk egy lánnyal, h szinte 100%-ig biztosak vagyunk abban h szeretjük egymást..már kb. 2 hónapja beszélünk minden nap egész nap és teljesen összeillünk..szinte egymás felei vagyunk.
Csak az a probláma h nagyon messze lakunk egymástol az ország 2 végén..és nem tudjuk hogy, hogyan lehetne legegyszerűbben találkozni meg hát persze az nem elég egy egeszséges kapcsolatot szeretnénk..nem távot..kérlek segítsetek, csak komoly válaszokat lérek!
18/f
mondjuk, ahol az egyikőtök tanul, oda megy a másik is.
bérelhettek közös albérletet, vagy mehettek egy koliba. ha szeretitek egymást, akkor egy távkapcsolat is működhet szerintem ebben a korban.
viszont, ha jól értem, minden nap beszéltek a neten?
értem én, hogy már megismertétek egymást, de ezek szerint nem is találkoztatok élőben, vagy csak nagyon keveset. ne ugorj bele egy kapcsolatba vagy egy költözésbe így, az internet nem a valóság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!