Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jól döntöttem? 17/f

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól döntöttem? 17/f

Figyelt kérdés
Ő volt az első komolyabb barátnőm. 2 hónapig tartott a kapcsolat. Az első hónapban jól megvoltunk de most elhidegültünk egymastól. Sajnos távkapcsolatban voltunk így az elején csak hetente 2x taliztunk most mev már 3 hete nem taliztunk. Összvissz 10x találkoztunk és az egész kapcsolat alatt csak egyszer csokoloztunk. Kb két hete kezdődött ez nálam hogy más lányokat is megnézek az utcán (párat meg is szólítottam) ma meg szakitottam a baratnőmmel. Ő azt mondta hogy kb 2hete volt nála egy átmeneti kihülés 2hétig. De most már úgy szeret mint az elején. Jól döntöttem hogy szakitottam vele?
2018. júl. 14. 15:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Még nem szexeltünk,azt mondta hogy volt neki barátja egy évig és még vele sem feküdt le. Ő 18 éves
2018. júl. 14. 15:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Az exem
2018. júl. 14. 15:25
 3/6 nineball válasza:
Jól döntöttél. A távkapcsolat kevés esetben mukodik
2018. júl. 14. 15:27
 4/6 A kérdező kommentje:
De basszus olyan gyönyörű csaj volt
2018. júl. 14. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor szarul döntöttél...
2018. júl. 14. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, komolyan ilyenek a korombeliek? Ha csak a külseje miatt voltál vele, akkor remélem, hogy benned is majd csak azt fogják látni a lányok. :)
2018. júl. 14. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!