Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jól döntöttem ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól döntöttem ez ügyben, vagy mégse? (többi lent)

Figyelt kérdés

Régóta keresem a szerelmet, hogy legyen egy barátnőm, aki hűséges, aranyos, és szeret.. nekem csak ennyi számított, de így se sikerült találnom senkit sem.

A saját nemem azonban nem hagyott hidegen e téren sem, olykor megnéztem magamnak egy-egy fiút, de inkább lányt kerestem magamnak.

Azonban nemrég megismertem egy fiút, aki belső tulajdonságokban pont olyan, mint amilyen társat én magamnak kerestem, és én is pont olyan lennék neki, mint amilyet ő szeretett volna találni. Ő szinte megszeretett, én is megkedveltem őt. Még ezen a héten szerdán találkoztam vele.

Próbáltam ezt szülőkkel is megbeszélni, hogy ők mit szólnának hozzá, de ők elmegyógyintézetbe akartak szinte zárni, meg teljesen ellene voltak..

Én pedig minden önbizalmamat elveszítettem, de az élettel kapcsolatban is. Már-már az öngyilkosságon gondolkodom, újra.

Szerintetek mit csináljak ez ügyben?

19F

Ui. Trollok és netbetyárok kérem, kíméljenek, a komoly válaszolók írjanak csak!

2015. jún. 19. 18:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit elkapkodtad a szülőkkel való beszélgetést ez ügyben. De azért azt tudd, hogy nekik nem az a bajuk hogy elmondtad, hanem az, hogy mást vártak. Unokákat szeretnének, és egy aranyos leányzót aki tesz-vesz és ügyesen intézi a dolgokat és akin látszik hogy nagyon jó édesanyja lesz a majdani unokáknak. Nos ezért ne csodálkozz a szüleid reakcióján, mert piszok sok időbe fog telni ezt feldolgozni nekik.

Ellenben ha elmennél egy lelki-segélyszolgálathoz, vagy felhívnád őket, akkor szakemberek tudnának neked tanácsot adni sőt valószínűleg segíteni is kezelni ezt. Szóval ezt javasolnám, mielőtt hülyeséget csinálnál az első nehézség után.

2015. jún. 19. 18:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát igazából még az zavart még össze, hogy én se tudom, hogy barátot, vagy barátnőt szeretnék magamnak.. hiába voltam úgy korábban, hogy boldog szeretnék lenni, csak most ez a kis "vitatkozás" zavart össze..
2015. jún. 19. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!