Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményt kérek! Mit kéne tennem?
Szia! Abban az 1 honapban amig nem volt kommunikácio köztetek, ahogy írtad, azt jelenti, hogy nem kerested, és ő sem keresett téged? Mert nekem igy jön le...ha egy pasi akar valamit akkor keres, ha nem vagy elég fontos, akkor hagyja a dolgot.
A szüleid hány évesen találkoztak, anyud is ennyire fiatal volt? Szerintem nem mindegy, hogy egy 17+42/43 éves közötti, vagy egy 25+50 évesröl van szó.
Egy 40-es pasinak baromira imponálo hogy egy fiatal lány felnéz rá, és kedveli mint férfit, ám ez nem jelenti azt, hogy mögöttes érzelem is van.
Ne haragudj, de szerintem igencsak naiv vagy. Inkább egy 5-10 évvel idösebb fiú lenne hozzád való, aki már egy picit érettebb gondolkodású.
És persze, hogy nincs több a pusziknál, mert 18 év alatti vagy, büncselekményt követne el, ha mást is csinálna! Ebböl is látszik mennyire nem vagy képben, legyél észnél ezt tanácsolom, még ha fájdalmas is.
Én 16 évesen voltam így egy 32 éves férfivel.
Rengeteget beszélgettünk, rengeteget segített nekem minden téren. De még nagyon kislány voltam hozzá.
18 voltam, amikor összejöttünk, alig fél évre rá összeköltöztünk, és így 3 év elteltével is imádjuk egymást, nagyon jó a kapcsolatunk.
A társadalomnak eléggé nehezére esik elfogadni a 10+ év korkülönbséget. Mindkettőnk ismerősi körében voltak olyanok, akik teljesen ledöbbentek, elmondták a nagyon okos véleményüket az egészről, holott senki sem kérdezte. Én hülye vagyok, hiszen Ő öreg, túl komoly, biztos már gyereket, családot akar, nem enged majd el bulizni, tanulni, visszafog az életben, bizonyára csak pár jó numera kell neki egy friss hússal stb stb.
Tudatosítanod kell magadban, hogy nem masok véleménye számít, hanem a saját érzéseid, a saját boldogságod.
Egyébként 28 év szerintem is naggyon sok. Először azt hittem, félrenyomtál egy számot :)
Szerintem húzzátok még el ezt az "udvarlós" szakaszt legalább 18 éves korodig. Addig picit érsz, lesz időd tisztába tenni az érzéseidet és megbizonyosodni róla, hogy tényleg valódi szerelmet érzel-e iránta.
Ha a szüleid közt is nagy a korkülönbség, szerintem kicsit azért elfogadóbbak lennének. Ha olyan a kapcsolatotok anyuddal, én kikérném a véleményét. Ő is biztosan hasonlón esett át, mint most Te. Hasznos tanácsokat adhat.
Nálunk a párom anyukája és az én apám fogadták kicsit szkeptikusan a kapcsolatunkat. De amikor láttak- és látnak most is rendszeresen- minket együtt, megnyugodtak. Nem volt balhé, pedig a mi családunkban legnagyobb korkülönség a 8 év, ami a nagyszüleim között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!