Nem foglalkoznak velem a barátai egy jó ideje. Mit kéne tennem? Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
A lényeg az hogy volt egy jó kis baráti kör amiben szerepeltem. Tavaly egész évben minden hétvégén mentünk bulizni meg minden. Idén viszont amióta elkezdődött a suli hülye kifogasokkal elküldenek,nem hívnak sehova,sulin kívül nem találkozok/beszélek velük. Rég nem buliztam velük és nagyon hiányzik már. Miért alakulhatott ez ki? Semmi nem történt köztünk.(Tudtommal)2017. okt. 3. 19:11
1/3 anonim válasza:
Lehet nem küldted tovább a körüzenetet vagy nem bökted vissza facebookon az egyiket. Ilyennek millió oka lehet, nem tudjuk, Te se foglalkozz velük, részükről ennyi lehetett, ennyi volt a "barátságba" .
3/3 anonim válasza:
Velem is hasonló történt. Ez van. :D Mással is lehet menni. Egy ideig én is szenvedtem,hogy miért nem akar senki sehova se eljönni velem,de aztán kiderült több osztálytársamról is (akiről nem is gondoltam volna) hogy ők is mennének bulizni csak nekik sincs kivel. Sokakról azt hittem hogy ilyen csendes,antiszoc emberek aztán mégsem :D
Kérdezz meg másokat nem akarnak e menni valaki biztos igent mond még ha sokan el is utasítják. Próba szerencse :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!