Ti is azt veszitek észre, hogy manapság nem foglalkoznak az emberek szinte semmivel?
Azért az, hogy VELED nem foglalkozik valaki, nem jelenti azt, hogy nem foglalkozik SEMMIVEL!
Nekem pl. sok hobbim van, de a legtöbbhöz nem kell mások ottléte, és igenis zavar, ha valaki szólogat hozzám, miközben más valamire koncentrálok.
Hát azért nem mindenki, de én úgy vagyok vele hogy jobb ha nem b***gatnak az emberek, mert nem igazán akarok részese lenni az életüknek vagyis inkább leszarom pl.: a második válaszoló elkezdené ezt mondani nekem élőben a kis monológját biztos, hogy menekülnék mert leszarom :D érted?
Ez nem azt jelenti, hogy nem kell mással beszélni,mert szerintem neked is van olyan ember aki érdekel.
Rosszul fogalmaztam meg a kérdést. Úgy értettem, hogy rengetegen visszahúzódtak a csigaházukba, és elzárkóznak az emberektől, kizárólag a legszükségesebb kommunikációra hagyatkoznak.
Mindeközben negatív a véleményük szinte mindenkiről. Lenézés, utálkozás, megvetés van mindenütt. Vagy csak simán a semmibe vevés.
3-as: " a második válaszoló elkezdené ezt mondani nekem élőben a kis monológját "
MILYEN monológról írsz? Ugyanis a második SEMMILYEN monológot nem ír, és vagy nem tudod, mit jelent ez a szó, vagy nem tudsz szöveget értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!