Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok, hogy veszitek ha le...

Lányok, hogy veszitek ha le Ribizliznek?

Figyelt kérdés
Vagy lek.váznak ? rosszul esik, vagy gyorsan túl teszitek magatokat ?
2016. márc. 8. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem marha sz*rul esik, főleg, mivel (nálam) nincs alapja
2016. márc. 8. 15:28
 2/8 Shai-Hulud ***** válasza:
43%

A ribizli nagyon nehezen jön ki a ruhából! :-(

Rosszul esik-e? Hát persze, mit gondoltál, ki örül neki?

Hogy milyen gyorsan teszem túl magam rajta, az attól függ, hogy ki mondta, és milyen szövegkörnyezetben?

Ha az utcán utánam füttyögető színesbőrű mondta, azt le sem sz.rom, de ha valaki olyan, aki közel áll hozzám, azon elég nehezen lépnék túl.

Meg hát ha egy barátom négyszemközt céloz ezzel arra, hogy helytelenül viselkedtem, az is egészen más, mintha világgá kürtölné, hogy én aztán mindenkivel, válogatás nélkül...

Szóval nagyon sok minden függ a körülményektől.

2016. márc. 8. 15:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Mêg nem qváztak le. Aki ismer nem is fog, aki nem ismer meg nem hiszem, hogy érdekelne.
2016. márc. 8. 15:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Rosszul esik-e? Hát persze, mit gondoltál, ki örül neki?" Csak azért, mert nem mindenkin látni hogy annyira megviselné.
2016. márc. 8. 16:12
 5/8 Sunshinedoll ***** válasza:
41%

Ezen én csak nevetni szoktam. Egyrészt nem tartom gáznak, ha valaki sokat szexel, a szex jó dolog, miért kéne emiatt bárkit megszégyeníteni?

Másrészt meg igazából csak én meg a partnerem, partnereim ismerik a szexuális életemet, nekem van hozzá csak közöm, én tudom, mit csinálok, milyen vagyok, miért vállalok felelősséget, így annyira nem hat meg, hogy valami huszadrangú, unalmas életű balfácán mit mond rólam. Elég jóban vagyok magammal ahhoz, hogy ne ilyenek rombolják le a jókedvemet.

2016. márc. 8. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Még soha nem k.váztak le, nem vagyok olyan fajta, akire ilyet mondanának. De ha valaki mégis ilyen jelzővel illetne, akkor is csak saját magáról állítana ki szegénységi bizonyítványt, amiért ok nélkül vagdalózik szavakkal. :)
2016. márc. 8. 17:14
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
Ez tipikusan az a kifejezés, amit pasi akkor mond, ha nincs sikere nálad, lány meg akkor, ha szebb vagy nála. :)
2016. márc. 8. 17:33
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem már mondták fiúk is, lányok, de sztem megérdemelten, ezért nem is vettem komolyan, meg nem is érdekel mások véleménye, egyedül az én dolgom, hogy miket csinálok, úgyhogy nem igen érintett érzékenyen.
2016. márc. 8. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!