Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, nők, asszonyok! Ha...

Lányok, nők, asszonyok! Ha egy pasi sír, azt a gyengeségének tulajdonítjátok vagy inkább annak veszítek, hogy vannak érzelmei, nem egy kérges szívű machó?

Figyelt kérdés

2015. nov. 21. 16:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Ők is emberek. Ha mondjuk durva helyzet lenne és nem sírna akkor érzéketlennek tartanám
2015. nov. 21. 16:55
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Én örülnék neki,hogy vannak érzései. :)
2015. nov. 21. 17:06
 3/11 anonim ***** válasza:
7%

Egy értelmes ember, egyknek sem.

Helyzetfüggő.

Egy férfinek nem csak ngatív érzelmei lehetnek mi a szhar van az agyaddal???

2015. nov. 21. 17:08
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Én személy szerint nem tartom gyengeségnek ha egy férfi sír. Inkább őszintének, mert képes az érzéseit kimutatni. Nyilván ne pityeregjen minden böffenésre, de ha olyan eset éri a férfi ami megrázza, akkor sírjon bátran. Ők is emberek, tele érzelmekkel.
2015. nov. 21. 17:09
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
kiröhögném tutko,nyálasbu zi
2015. nov. 21. 17:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez abszolút helyzetfüggő.
2015. nov. 21. 17:38
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Attól függ mitől sír...ha azért mert leesett a fagyija az gáz, ha komolyabb akkor még pluszpont is, egyrészt mert megbízik bennem annyira, hogy elmerje engedni magát ennyire, hogy kimutassa az érzelmeit, másrészt látszik, hogy nem érzéketlen:) (mondjuk az hogy nem sír valaki nem jelenti, hogy érzéketlen)
2015. nov. 21. 19:13
 8/11 anonim ***** válasza:
94%

Nem tartom gyengeségnek. Sőt, erősnek tartom, mert fel meri vállalni a könnyeit, érzéseit.

17/L

2015. nov. 21. 20:00
 9/11 anonim ***** válasza:
88%
És én még kezdtem azt hinni, hogy tényleg gyenge vagyok, mert annak tituláltak emiatt. Hatalmas megkönnyebbülés, bár való igaz, hogy azóta nem volt példa rá.
2015. nov. 22. 17:27
 10/11 anonim ***** válasza:
89%
Ha egy pasi mer sírni egy nő előtt (akár), akkor szerintem az egy nagyon intim dolog, mert annyira megbízik a társában, hogy meri gyengének mutatni magát előtte.
2016. aug. 21. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!