Mit tegyek? Sorra veszítek Honfoglalóban, emiatt ostobának érzem magam.
Figyelt kérdés
Zsinórban 3 vereség. MINDENT tudni akarok, mert hihetetlenül idegesít, hogy nem nyerek.2016. febr. 20. 19:29
1/6 anonim válasza:
Csak játsszál tovább. Ha jól esik. De ha csak idegesíted magad rajta, akkor inkább tarts egy kis szünetet és foglalkozz valami mással. Ne lovald bele ennyire magad.
De ha sokat játszol, akkor egyre jobban fog menni, mert nagyjából megismered az összes kérdést.
2/6 A kérdező kommentje:
Engem az zavar, hogy szeretnék minél több és több és több lexikális tudásra szert tenni.
2016. febr. 20. 19:40
3/6 anonim válasza:
Akkor olvass. Van sok történelmi könyv.
Vagy akár a tankönyveidet is átnézheted.
Na meg itt van a net, ahol mindent megtalálsz.
4/6 anonim válasza:
Emiatt ne keseredj el. Én is pont ugyanígy voltam a honfival, mint te. Vigasztaljon az, hogy kicsit amiatt nehéz, mert 10-15 másodperc alatt kell eldöntened mindent, lehet, ha több időd lenne gondolkozni és nem stresszelnél, jobban eszedbe jutna. Másrészt néhány kérdés hihetetlenül random, én például sosem tudtam, ki melyik focicsapathoz tartozik, vagy melyik koktél miből készül... :D De mondjuk nekem az a tudás nem is kellett. Harmadszor meg, ha nem is adsz jó választ, utána tanulhatsz belőle. :)
5/6 anonim válasza:
Ostobaság vs tudatlanság nem számító témákban.
Igen... Tényleg teljesen ugyan az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!