Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben számít egy randinál a bókolás?
Én (lány létemre) utálom ha bókolnak nekem. Nem tom miért, de olyan nyomulósnak tűnik ha valaki rögtön a dícsérgetésemmel kezdi.
Volt párszor hogy egy srác aranyhajnak meg cuki törpillának nevezett, már az első bóknál ingert éreztem rá hogy tökönrúgjam. (csak annyit akarok mondani ezzel hogy nem minden lány szereti, főleg nem az ilyen sablonos bókokat hogy "szép a szemed")
Nekem elsősorban az jön be egy srácnál ha lehet vele értelmesen beszélgetni komolyabb témákról és ha látom hogy tényleg megérti és elgondolkodik azon ha mondok neki valamit. Ha tudok vele azonosulni pl néhány véleményben, szórakozásban, stb-ben. Én amikor randira hív a barátom elsősorban szórakozni megyek (ne feltétlen az ivásra gondolj) nem azért hogy ajnározzon, mert ha elsőre azzal kezdi a srácot vagy komolytalannak vagy valami másnak gondolom. Persze ha ez nem az első randinál van akkor egész más a helyzet. (A lényeg ne akkor kezdd amikor megismered.)
(3-as vagyok)
Ha komolyabb kapcsolatot szeretnél akkor először is a figyelmességgel kezdd. Nézz utána/kérdezd meg mi a kedvence xy dologból stb. Sokkal szimpatikusabbá teszed magad ezzel, mint a bókolással. (15L)
Rövid kérdés-Rövid válasz
Fontos? - Igen, az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!