Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti mit ereztek, amikor ezt csinaljatok egy lannyal?
Amikor mindenki elott felvallalva udvaroltok neki hangosan, felkoszontitek szulinapjan, rakoszontok a folyoson, szepeket mondotok/irtok neki, megkerdezitek, hogy van e baratja, minden kozossegi oldalon kovetitek/lajkoljatok..
Viszont ha akar maga a kiszemelt(?), vagy annak egy baratja rakerdez, hogy mi is a celja ezzel, akkor tagadjatok, hogy barmi extrat csinaltatok volna, es barmit is el akarnatok ezzel erni.
Ha semmi komoly erzelem nincs ebben, akkor miert pazaroljatok az idotoket, energiatokat egy nonsense dologba?
(Termeszetesen itt egy sajat tortenetet probaltam osszesuriteni, nem azt mondom, hogy minden fiu ilyen)
Általában mit érzek, ha ilyet csinálok? Azt érzem, hogy senki másra nem tartoznak az érzelmeim csak arra, akivel én megosztom. Nálam természetes, hogy póker arccal tagadom az ilyeneket. Nem szeretem, ha az emberek találgatnak aztán jönnek a pletykák..
Mondanám, hogy minden lánnyal ilyen vagyok aki normális, de aki tetszik az több figyelmet kap tőlem, mint egy átlag normális csajszi, akihez csak kedves vagyok - alaptermészetem ilyen..
Igazából most fejtetted ki a problémát. Be akarod határolni a viszonyotokat, az ad egy biztonságot.
Ez egy lehetöség(lehetöség volt, .. mi lett a vége? Nagyon érdekel!) hogy korlátok nélkül, öszintén tölts idöt egy másik emberrel amikor èpp úgy hozza a napod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!