Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudom figyelmen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom figyelmen kívül hagyni?

Figyelt kérdés
Kb. fél éve ismerkedek egy fiúval, és már egy ideje együtt is vagyunk.16 éves vagyok. Ő 19. Nagyon jól kijövünk egymással, és érzem rajta, hogy nagyon szeret engem. És ha vele vagyok akkor, tudom, hogy én is Őt. NA de most jön a bukkanó! (szerencsétlen létemre) A legjobb haverja elég fura érzéseket vált ki belőlem. Ha közelemben van akkor nem tudok rendesen jelen lenni, mindig Őt nézem, és ez szerintem sajnos feltűnt már neki is. És ha látom, hogy rám néz, akkor nagyon furcsa érzéseket érzek. Heteket álmodtam vele végig! Mindig valamilyen formában benne szerepelt a történésben. Rengetegszer eszembe jut. És rossz kedvem van néha miatta. Ha pl: elmegy mellettem utána fél óráig alig tudok bárkihez is hozzászólni, annyira 'rosszul' vagyok. (máshogy jelenleg nem tudom kifejezni az akkori hangulatomat) És ez engem nagyon, de nagyon zavar, mert egyáltalán nem vagyok olyan fajta, aki egyikről megy a másikra. Ez a kapcsolat amiben vagyok ez az ELSŐ kapcsolatom. Szóval ez rám nem jellemző. De akkor miért van ez? Miért érzem magam rosszul/zavartan/furán magam ha a közelemben van a haverja? És miért nem igazodok ki magamon, és nem tudok értelmesen nyilatkozni ebben a témában?

2018. jún. 1. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Vonzódsz hozza, de ha nem táplálod majd idővel elmúlik. Csak a külseje vonz téged mert gondolom a személyiségéből sokat nem ismersz. Ne nézz ra hagyd figyelmen kívül, a fiuddal foglalkozz különben mindenkinek szar lesz. Esetleg ahányszor ra akarsz nezni inkább finoman csipd meg magad és garantáltan leszoksz róla :D
2018. jún. 2. 08:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Kamasz vagy még jó hogy zabarodott vagy néha. Ez teljesen természetes ne aggódj próbálj megküzdeni vele. Tudd mit akarsz és ne csak az ösztöneid után menj

(Megint én voltam)

2018. jún. 2. 08:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!! Rajta leszek az ügyön. :D
2018. jún. 2. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Aztán írj nyugodtan üzenetet hogy mi lett ;))
2018. jún. 2. 19:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!! :)

Úgy érzem, hogy közel vagyok a megoldáshoz úgymond.

Végiggondoltam az érzelmeimet. És végre rájöttem, hogy valószínű, hogy amit a fiú iránt érzek az tisztelet.

Mindig is csodáltam azért amit tesz, sokat tud és emellett mindig segített nekem megoldani a problémákat amikkel küzdöttem mindig az Ő tanácsa vált be.. Mert hasonló helyzetbe kerülök sokszor mint Ő. Ezért Ő tűnt nekem a megmentőnek, és ezért tiszteltem nagyon(most is tisztelem) és valószínű a többi mind e miatt alakult ki. Az csak töltelék. És remélem, hogy ez így is van. Jelenleg úgy érzem, hogy ez a felvetésem eléggé valószínű. :)

Nagyon köszönöm a segítségeket!! Segítettek sokat. :D

2018. jún. 5. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!