Van köztetek olyan, akinek 2 éves gyereke lenyúl a torkán, (akár el is hányja magát), ha hisztizik? (pl:testvére nem adja oda a játékát) Ti mit tesztek/tennétek? Próbáltam figyelmen kívül hagyni, de összehányta magát.
Az én kislányom is csinált ilyet olyan 2 éves kora körül.
Nálunk egyértelműen dacból csinálta, általában ha nem az volt amit ő szeretne!
Kb. 3-4 hónapon keresztül tartott ez. Nem mindennapos volt, de elég sűrűn előfordult.
Mikor először lenyúlt a torkán, persze megijedtem, próbáltam mondani nem szabad stb.. annál inkább csinálta.
Sajnos nálunk semmi nem vált be, csak az idő....
Ha hisztizett sarokba ültettem és ott hagytam a szobába. Így ha látta h “nem érdekel” mennyire hisztizik, hányszor nyúl le a torkán és öklendezik egy idő után elhagyta ezt a lenyúlós dolgot.
Lehet ezért most lehurrognak, h vagyok ilyenre képes... azért számomra is kellett erő és kitartás. És egyáltalán nem jó dolog hallgatni a konyhából h torkaszakadtából tombol, öklendezik.
(Bár hozzáteszem, az én lányom iszonyat kitartó és makacs, hisztis)
Egyébként én kérdeztem erről a védőnőnket, ő is azt mondta egyértelműen a dac: figyelemfelhívás arra h ő márpedig ezt meg ezt AKARJA!!! és jobban jár anya ha megengedi vagy különben ezt teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!