Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Őszintén, ebben a mai világban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, ebben a mai világban már gáz 16-17 évesen még szűznek lenni?

Figyelt kérdés

Mind a fiúk , mind a lányok szemszögéből.

És ha még szerelmes sem volt egy 17 éves lány,az is rossz már?

Mert körülnézek , és sajnos ezt látom:(

16/L

2018. máj. 27. 13:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Tiniknél mindenből lehet cikis - nem cikis kérdést csinálni, ami az egyik csoportnak van, a másiknak nincs. Ugyan ilyen cikis dolog a "cigaretta", a "drog használat", az "alkohol", vagy éppen a "felelősség vállalás az életedért".

Én azt vallottam mindig, hogy nem az a ciki, ha szűz vagy, hanem, ha valakit felcsináltál, aki utána mehetett abortuszra, vagy éppen öntudatlan állapotban megerőszakolod.

A szexuális életbe való átlépés olyan dolog, ami, ha 20as-30as éveidben teszel meg, akkor sem maradsz le és tudod pótolni, amit addig nem tettél.

2018. máj. 27. 14:45
 12/20 anonim ***** válasza:
18 éves vagyok szűz és jelenleg úgy tűnik maradok is egy darabig.Volt időszakom amikor szégyeltem de már nem.
2018. máj. 27. 15:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Ne érezd gáznak. Az a gáz, hogy a mai tinik akárkivel, akármikor és akárhol csinálni tudják. Majd ha szerelmes leszel, lefekszel egy fiúval. Ne foglalkozz másokkal.
2018. máj. 27. 15:48
 14/20 anonim ***** válasza:
XDD akkor ezek semmik en 21 eves vagyok soha nem volt senkim sem es szuz vagyok
2018. máj. 27. 16:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Én 20 évesen még szűz vagyok. Nem gondolom, hogy "gáz" lenne, vagy szégyellnem kéne. Egyrészt, szerintem senkinek semmi köze hozzá, legfeljebb a páromnak. Másrészt én inkább várok, amíg biztos vagyok a dolgomban, mintsem később megbánjam. Persze ez nem jelenti azt, hogy aki 16 évesen veszti el, az mindenképpen rossz döntést hoz. Ez csak annyit jelent, hogy ha én akkor veszítettem volna el azzal a bizonyos sráccal, akkor később megbántam volna. Mindenki más, mindenkinek máskor jön el a pillanat. Ha neked még nem jött el, akkor ez van, ne érezd rosszul magad, ettől nem leszel sem kevesebb, sem több másoknál. :)
2018. máj. 27. 21:19
 16/20 anonim ***** válasza:
12 éves is elmúltál és még szűz vagy? Ejnye, mert mindig az a fránya tanulás meg játék és szófogadás a szüleidnek, ugye?! :) (írónia) Na most komolyan: Szerintem gázabb, amikor 12 éves seggdugaszok "a fiúknak kukijuk van, a lányoknak meg puncijuk" érettségi szinttel játszák a felnőttet, a párkapcsolatosdit és a szexet, és a végén csodálkoznak, ha sérülnek, mint az, ha 16-17 évesen szűz vagy. Ezt 38 éves férfiként, több kapcsolattal a hátam mögött mondom. Türelem. :)
2018. máj. 29. 00:44
 17/20 anonim válasza:

Én 19 éves vagyok, még szűz és lány. Bőven lett volna alkalmam lefeküdni fiúkkal de nem akartam, nem vágytam rá, megbántam volna és tudom, hogy nem élveztem volna. Úgy 1 éve kezdtem azt érezni, hogy készen állok szexuális dolgokra. 2 sráccal volt orális szex, de nem igazán élveztem mert nem a megfelelő partnerek voltak. Most viszont azt hiszem megtaláltam a megfelelő partnerem, szeretem és megőrülök érte, még alakul a dolog de tudom, hogy őt akarom.

Szóval ne érdekeljen mások véleménye, azzal feküdj le akivel TE úgy érzed, hogy tényleg akarod.

2018. máj. 29. 15:53
 18/20 anonim ***** válasza:

Én is szűz vagyok, leginkább azért, mert nem vagyok valami nagyon jóképű, másrészt visszahúzódóbb vagyok, nehezebben ismerkedem.

Kb. EZ az unvolantary celibate, nem az, amit a nőgyűlölő idióták terjesztenek.

Ugyanis én elsősorban nem dgni szeretnék (nem is lennék jó az ágyban szerintem egyáltalán... lol), hanem érezni, hogy rám is szükség lehet, hogy szeret valaki, akit viszontszerethetek.

Érezni, hogy tartozom valahova

Szépen lassan építeni a saját kis családomat

Valakivel együtt valahogy elhülyéskedni az időt, élményeket szerezni...

Elegem van a magányból, és hogy nem kellek senkinek.

Még szelét sem érzem annak, hogy szükség lenne rám.

Engem leginkább ez zavar, nem a szűzesség, vagy a cikizés.

Aki engem kiröhög, elküldöm a francba úgy, hogy még az unokája is megemlegeti.

18F

2018. máj. 30. 21:00
 19/20 anonim válasza:
Szerintem mindenki maga dönti el mikor veszti el és soha sem lesz gáz sztem
2018. máj. 30. 21:36
 20/20 anonim válasza:

Nem gáz, én is az vagyok és a környezetemben még sok korombeli szűz :)

18L

2018. máj. 31. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!