Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a mai világban a szerelem extrákkal? Hány éves kortól normális elkezdeni fiuzni?
Figyelt kérdés
2017. jún. 16. 15:58
1/11 anonim válasza:
Olyan van, hogy "barátság extrákkal". Szerintem még túl fiatal vagy ahhoz, hogy belemenjünk ennek a jelentésébe:)
2/11 anonim válasza:
Szerelem extrákkalt még nem hallottam,csak barátság extrákkalt.
Te érzed mi az amit kipróbálnál a fiúzás fogalmán belül.Sokféle lehetőség van.
3/11 A kérdező kommentje:
Szerelem extrákkal sexnek felel meg:))
2017. jún. 16. 16:02
4/11 anonim válasza:
A szerelemhez (normál esetben, tehát ha egy pár szerelmes) hozzájár a szex is. Nem értem a kérdésed kicsilány, lassan át kerül a kérdésed a tini kategóriába.
5/11 anonim válasza:
A szerelem már magában foglalja az extrákat is. Van az a mondás, hogy "szerelemben és háborúban mindent szabad".
7/11 anonim válasza:
Tuti nem 14. Mai 14 évesek már nem kérdeznek ilyet. Keményen tolják az extrák részt. 14 évesek középiskolásak jó esetben. Néhány már túl is van az első abortuszán.
8/11 anonim válasza:
A szerelem extrakkal nem letezik. A szerelem az erzelmekkel teli. A baratsag extrakra gondtal, amikor valaki irant nem szerelmet hanem csak szexualis vonzalmat erzel!? De az utobbihoz minimum 16-17-18 ez szemely fuggo, hogy ki mennyire megy ra a szexre es kevesbe az erzelmekre. Ehhez szerintem jo par csalodas kell h ideig eljuss lelkileg (h csak szex semmi erzes)
9/11 A kérdező kommentje:
Igen,ne haragudjatok felre írtam BARÁTSÁG EXTRÁKKAL:)))
2017. jún. 17. 11:41
10/11 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok,és nem a jelentesere jönnék rá,hanem h amilyen az én kapcsolatom egy fiúval:)valyon mi is pontosan?:)Mert ez barátságnál több ,de párkapcsolatnal kevesebb:)Az hogy valamilyen szinten tartunk a parkapcsolattol,mert félünk,h ha szakitunk elveszítjük egymást,ezért ez olyan mindenes kapcsolat:/Neharagudjatok a fogalmazasomert,csak furcsa ezt kiírni ilyen közösségi oldalra:/
2017. jún. 17. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!