Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Miiiicsoda?!!? 0.0 Ez a kérdés hozzátok szól, lányokhoz. Már bocsánat. Kapásból van a Messengeremen 5 lány minimum, akikkel nagyon jól elbeszélgettem Anotalkon, felvettük a kapcsolatot, 1 napig még nagyon jól elvoltunk, utána semmi és azóta tojnak rám. Rengeteg ilyen lányt ismertem meg és ezért is adtam fel a keresgélést, mivel nekem eddig úgy tűnik, hogy nektek ez nagyon megy, hogy beetetitek a fiúkat, majd hirtelen letojjátok őket. Kivétel van, azt tudom! Mert most 19 lány fog ide írni, hogy általánosítok és ők nem ilyenek. Ez így van, vannak rendes lányok, hisz sok lány barátom van, mert ők normálisak, de köbö ugyanannyi kopott így le, mint amennyi maradt. Szóval kellemetlen. A fiúkra ez amúgy egyáltalán nem jellemző akkora mértékben, mint a lányokra. Nyilván vannak bunkó fiúk is, ez is tény, mert most meg az a 19 lány azt fogja mondani, hogy márpedig a fiúk között is vannak ilyenek és ezt sem tagadom, de az tény, hogy lényegesen kevesebb, mint amennyi a lányok között van.
No, de, hogy egy kicsit válaszoljak is a kérdésedre: nem tudjuk, mert nem ismerjük. Lehet, hogy elfoglalt, tanul, edz, ilyenek. Elvégre év vége van a sulit tekintve, szóval bele kell húzni. De ha képeket kér rólad, akkor biztos tetszel neki, mert különben nem kérne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!