Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megcsalásnak számít ha eladja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít ha eladja magát a barátnőm?

Figyelt kérdés

szakítottan a barátnőmmel egy más fél hónapos kapcsolat után megcsalt ha mondhatjuk úgy.

Vázolom a sztorit, minden jól ment egy hónapig amíg egyszer ott voltam nála és elővette a telefonját és írt egy csávónak akivel nem akarta megmutatni a beszélgetését, itt össze is vesztünk kicsit, és nyilván én lettem a hibása az egésznek (Ezekután semennyire nem biztam benne csak így volt a kapcsolat), na mindegy itt már gyanakodtam hogy lesz valami.

Tök jól ment a kapcsolat egészen december elejéig amikor is össze veszett velem azon hogy én azt hazudtam neki hogy ő volt az első csókom, ezt még első talin hazudtam neki (igazából olyan személyel volt akire nem lettem volna büszke, ezért hazudtam neki erről.) Na és ezen nagyon kiakadt és nekem úgy tünt hogy ez gyerekes és gondolkoztam, és rájöttem arra hogy ezen senki nem akadna ki, és hogy ezt biztos azért csinálja hogy legyen egy oka szakítani velem. Amikor össze vesztünk az nap találkozott egy csávóval aki idősebb volt nála 4 évvel, és mikor kérdeztem hogy hivják ezt a csávót akivel taliztál? azt mondja nem tudom, mondom mi az hogy nem tudod?és akkor dadogva elmondott egy nevet ami nyilván kitalált volt. Az nap rám írt egy srác hogy beszél a barátnőmmel és hogy olyanokat küld neki hogy Jóéjszakát nagyon szeretlek pusziii szivecske szivecske. Na itt a csávó aki rám írt meggyőzött hogy szakítsak a barátnőmmel, itt szakitottam is vele, és mikor megkérdeztem a barátnőmet miért csinálta ezt hogy másokkal így irogatott meg ilyesmi akkor azt mondta hogy ingyen e cigiért illetve snüsszért, tehát konkrétan össze jött volna egy csávóval elvileg KAMUbol úgy hogy velem együtt volt, és ezt nekem a barátnőm nyilván nem mondta, szóval eladta magát mint egy k**va. Most vissza jött hozzám és szeretne második esélyt? Ti is butaságnak tartjátok igaz?

tegnap 19:20
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem olvastam végig, de ti megérdemlitek egymást.
tegnap 20:37
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Biztos többek vagytok 14-nél?
tegnap 21:17
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Igen, óriási marhaság lenne eselyt adni neki.
tegnap 21:25
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Te is hülye voltál, a barátnőd hülye és gonosz is. Ne legyél még egyszer hülye.
tegnap 21:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy utolso krva de ha viddza fogadod meg is erdemlitek egymast.

Az ilyet ugy kell kivagni mint macskat...

tegnap 21:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom fiatalok vagytok nagyon. Tanultál az esetből, ne gyere össze vele még egyszer, ne legyél nevetséges.
tegnap 22:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó hogy ott hagytad, jól döntöttél!
tegnap 23:29
 8/10 anonim válasza:
Romák vagytok?
tegnap 23:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk romák, és igen fiataloknak számítunk viszonylag ha kiszámítod meg kapod az életkorom 5x2 +5
ma 01:42
 10/10 anonim ***** válasza:

16 éven alul ide nem regisztrálhatsz.

Úgyhogy hess, aludni!

Mire betöltöd a 16-ot, addigra tanulj meg helyesen írni, mert ilyen félanalfabétán kibogozhatatlan, hogy mit akarsz.

ma 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!