Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy veszem észre hogy szeret...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tamás1128 kérdése:

Hogy veszem észre hogy szeret a barátnőm?

Figyelt kérdés

Az a gond ,hogy szerintem nem szerelmből van velem,több mint 1 éve vagyunk egyűtt,

Kűlföldön dolgozunk együtt,idönk nagy részét együtt töltjük,de most pár napja nem láttam mert hazajöttűnk és máshol lakik mint én,egyszer sem hív fel,és mindig én írok hogy ,hogy van stb..csak akkor ír rám ha valami fontosatt akar megbeszélni,sokszor probáltam vele ezt megbeszélni de kiss idö után megharagszik hogy,nem látom ?,ugygondolom a pénzért vagy másért van velem együtt ?ilyeneket kérdez vissza.. A nemi életünk szerintem es ö szerinte is rendben van.Sokszor fontosabbak a barátjai,barátnői és kisebb dolgokban neha hazudik vagy nem mondja el..,a legjobb barátja egy srác ami miadt féltékeny is vagyok ,nagyon kedvelik egymást de aztmondja soha semmi nem volt köztűk.Gyermekorátol több fiu barátja volt mint lány,ezért nem is olyan mint a legtöbb lány.Én nagyon szeretem,emiadt zavar enyire ,és nem tudom megérteni miért van igy,szerintetek?

U.i.:bocsi ha nem irtam helyesen.ideges os vagyok..

2018. máj. 15. 14:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts vele. Nyilvánvalóan kihasznál. Nekem is volt ilyen kapcsolatom, csak a fiú csinálta ezt velem. Alig keresett. Amikor szakítottam vele, később döbbentem rá, hogy teljesen kihasznált. Ha szeretek valakit, beszélni akarok vele, hallani akarom milyen napja volt, hogy van, sokat akarok vele lenni... Ha nem így van, és nincs rá ésszerű indok, akkor valószínűleg nem szeret. Ha meg igen, akkor nem muszáj Mrs. Rideg közönnyel járni :D tőlük vannak milliószor jobbak
2018. máj. 15. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!