Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan valljak neki szerelmet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Timcsi628 kérdése:

Hogyan valljak neki szerelmet?

Figyelt kérdés
Még sosem kellett nekem lépnem először, de mivel ő nem lép én már nagyon szeretnék csak nem tudom hogyan.

2018. máj. 13. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
gondolom lány vagy. Mi lenne ha csak jeleket küldenél felé. Egyébként meg ha csak simán randira hívod az is jó lesz, nem kell egyből elmondani, hogy mennyire szereted mert csak elijeszted a másik felet
2018. máj. 13. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ. Hol tartotok most?Szoktatok beszélgetni, vagy csak messziről figyeled? Esetleg már barátok vagytok? Mióta vársz, hogy a másik lépjen?
2018. máj. 14. 06:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Ő már egyszer bevallotta hogy többet akar de az már 3 éve volt és azóta nagyon jóban vagyunk.
2018. máj. 14. 08:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Bedobtad friendzoneba és várod hogy lépjen? Nagyon okos
2018. máj. 14. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!