Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan valljak szerelmet?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan valljak szerelmet? Bunkó lennék ha neten keresztül tenném meg?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet az hogy én (14/F) egy éfe megismerkedtem az iskolánkból egy akkor 6.-os llánnyal(13)majd elkezdtünk beszélgetni. Barátok voltunk, tiszteletben tartottuk és segítettünk másik szerelmeskedési ügyeiben. Aztán elkezdődött ez a tanév, én nyolcadikos lettem ő pedig elment egy hatosztályos gimnáziumba. Elkezdtem azt érezni hogy hiányzik a suliból. Ezért elkezdtem beszélgetni vele neten. Itt már volt egymás felé kacsingatás, utalgatás hogy szeretjük egymást stb. Azóta egy két hónap eltelt és soha nem jött ki az hogy szemtől szembe kettesben legyünk és én ezt nem nagyon bírom tovább. Attól tartok nem a legromantikusabb lenne így elmondani. Vélemények? Köszi

TL:DR nem nagyon tudunk találkozni de nagyon szeretném már ha elmondhatnám..

2017. nov. 6. 20:41
 1/3 CFB ***** válasza:
Beszélj meg vele egy találkozót pl a hétvégén. Ha addig sem bírod, mondd el neki neten. Sokan csinálják. Főleg, hogy nem is tudtok igazán találkozni. Az, hogy mennyire fog neki tetszeni vagy nem, hogy neten mondod el vele, az már emberfüggő
2017. nov. 6. 20:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez a probléma hogy sose tud talàlkozni velem ha tudunk is nem kettesben vagyunk
2017. nov. 6. 20:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem egyébként semmi bajom nem lenne vele, ha egy fiú neten vallana nekem szerelmet... Pláne ha még kölcsönös is a szimpátia.
2017. nov. 7. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!