Kivel történt olyan, hogy interneten keresztül megtalálta élete szerelmét vagy a legjobb barátját és hasonlók?
Figyelt kérdés
Akár itt gyakorin is, ugyanis én ezen az oldalon találtam meg életem szerelmét akármilyen viccesnek/furcsának hangzik. Várom a történeteket!2015. jan. 29. 10:36
1/9 anonim válasza:
Volt olyan kolleganőm aki így találta meg a férjét. De tudok olyanról is akinek nem működött a kapcsolata.
2/9 anonim válasza:
Tulajdonképpen semmivel nem rosszabb az interneten, gyakorin, vakrandizni mint 25 évvel ezelőtt a tiniújság levelező rovatában
3/9 anonim válasza:
Én a barátnőmet még az iwiw-en találtam meg, évekkel ezelőtt :D
4/9 anonim válasza:
A legjobb barátnőmet teveclubbon ( 10 éve )
A páromat meg msn-en mutatták be nekem. ( 6 éve )
Mindketten legalább 200 km - re éltek tőlem.
5/9 aries 2 válasza:
Velem. Egy társkeresőn találtam rá. De sajnos csak 2 és fél évig tartott.
6/9 anonim válasza:
Mivel írásban is meglehetősen jól kommunikálok, természetesen kihasználtam ezirányú képességeimet, és olykor a hálón kerestem szeretőt.
7/9 anonim válasza:
Velem nem, de egy barátnőm a neten ismerete meg legjobb barátnőjét, és évek óta jóban vannak.
8/9 anonim válasza:
velem...
varatlanul egy idegen lany jelolt be facebookon... 2 evig chataltunk es telefonaltunk...de osszejottunk
es vannak akik nagy csalodas aldozatai de szerencsere nem vagyoka az...
es 3 eve egyutt vagyunk
19/F
9/9 anonim válasza:
Harom legjobb baratnom kozul kettot interneten ismertem meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!