Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljak szerelmet egy fiúnak?
15 éves vagyok és telejes beleszerettem egy fiúba (16)mindik megölel ha meglát a suliba, de beszélni nem beszélünk.
Viszont neki barátnője van, de ez tudom nagyon gáz de nem érdekel. Már teljesen bele őrülök és elakarom neki mondani mit érzek. Személyesen mondjam el vagy inkább ráírjak? A válaszokat előre is köszönöm! :)
Hiába vallanál szerelmet ha barátnője van és szerintem te sem akarod őket szétszakítani...
Keress mást, ezt a fiút feljtsd el.
Szia!
Meg ne próbáld! Én nagyon rosszul jártam így, és megbántam. Sokkal jobb lett volna csak vágyakozni utána. Főleg hogy van barátnője. Ha érdekel jobban, írj privátot.
Hmm... Mivel barátnője van én minden képpen azt mondom, hogy várj a dologgal. A felejtést azért nem mondom, mert tudom, hogy nehéz.
Mivel nem beszéltek sokat, ezért azt ajánlom hogy még ne vallj neki szerelmet, mivel nem ismered eléggé. Lehet, hogy az az ember, akit látsz nem egyezik azzal az emberrel, aki ő valójában. Előbb ismerd meg alaposabban!
Most lehet, hogy ez hülyeségnek hangzik,de tapasztala
**tapasztalatból mondom.**
Ha szeretnél valamit, írj nyugodtan!😊
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!