Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jobb rajta túlesni nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb rajta túlesni nem?

Figyelt kérdés

Azt tervezem holnap (13 vagyok szerintem ertheto hogy kicsit felek attól hogy mit gondol rolam) elmegyek elotte es ezt mondom : szia K..... Szeretlek

Aztan gyors a szamele kapom a kezem mintha ,,veletlen" mondtam volna.. Egy honap van hatra es elballag en meg megakarom szolitani de nem megy ezert talaltam ki ezt hogy mi sul ki belolle.. Szerintetek jo ötlet?? Vagy dedós .. Jo tudom hogy dedós de akkor is.. Elmeletileg jo lenne nem?? Csak a fejere vagyok kivancsi mit szol hozza

(UI: 8 honapja bele vagyok esve)

2018. máj. 10. 19:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
13 évesen azt se tudod, mi az a valódi szeretet, fejezd már be légyszi. Nincs is összehasonlítási alapod.
2018. máj. 11. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!