Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jobb rajta túlesni nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb rajta túlesni nem?

Figyelt kérdés

Azt tervezem holnap (13 vagyok szerintem ertheto hogy kicsit felek attól hogy mit gondol rolam) elmegyek elotte es ezt mondom : szia K..... Szeretlek

Aztan gyors a szamele kapom a kezem mintha ,,veletlen" mondtam volna.. Egy honap van hatra es elballag en meg megakarom szolitani de nem megy ezert talaltam ki ezt hogy mi sul ki belolle.. Szerintetek jo ötlet?? Vagy dedós .. Jo tudom hogy dedós de akkor is.. Elmeletileg jo lenne nem?? Csak a fejere vagyok kivancsi mit szol hozza

(UI: 8 honapja bele vagyok esve)

2018. máj. 10. 19:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ja, ess túl rajta.
2018. máj. 10. 19:48
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

...éééés még egy példa arra, hogy a ,,szeretlek" szó is csak frázis.

Utálom a hozzád hasonló embereket. Dobálóztok össze-vissza a szavakkal, holott nem is tudjátok a valódi jelentését. A srác biztos ki fog röhögni. Nem rosszindulatból, de nagy valószínűséggel mást úgyse fog csinálni.

2018. máj. 10. 20:00
 3/11 A kérdező kommentje:
De dikk.. Azert utalsz mert vanak erzeseim? XDDD koszy es akkor meg en dobalozok ossze vissza a szavakkal :)
2018. máj. 10. 20:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel beégetnéd magad. ÉS ezzel a szóval tényleg ne dobálózz.
2018. máj. 10. 20:15
 5/11 anonim válasza:

Inkább hívd külön, legyetek csak ketten és azt mondd el neki hogy tetszik az illető, ne azt mondd, hogy szereted, mivel ez túl nagy szó még, mert feltételezem annyira nem is ismered. Gondolom lány vagy a szövegedből kivéve.

A fiúk(magamból kiindulva) nem szeretik, ha a barátai előtt beszélnek ilyenről, főleg ha valaki kijelenti nekik, hogy szerelmes beléjük.

Szerintem tedd meg minél előbb és ne halaszd el a dolgot!

2018. máj. 10. 20:27
 6/11 anonim válasza:
(utolsó vagyok) - még annyi, hogy sok sikert és majd írd meg mi lett :D
2018. máj. 10. 20:28
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
#2 vagyok. Igen, te. Persze, a legtöbb embernek vannak érzései...de az egyszerű szimpatizálást ne mondjak már szerelemnek, te szerencsétlen. Köszönöm. Azaz, a te primitív nyelveden: ,,koszy".
2018. máj. 10. 20:32
 8/11 A kérdező kommentje:
Aki alandoan belemkot annak irom.. Vanak erzeseim es nem csak ,,szimpatizalom".. Mi lenne ha ahelyett hogy engem csesztetnél inkabb rendes tanácsot adnál vagy elmehetnel innen mert nem kellene neten botranyt csinalni egy kerdesbol xd.. Koszy szia c;
2018. máj. 10. 20:53
 9/11 A kérdező kommentje:

Amugy meg anyit azoknak akik nem is lattak de utalnak XDD hogy tudom mit jelent az a szo.. Es legalabb kimerem mondani. Ja es sokan nem mernék. Es ha beégek? Akkor mi van? Majd biztos aztmondja szerintetek hogy : juj most az a lany aztmondta hogy szeret?

Es akkor ebben mi a cink? Az hogy erzesem van? Amugy o sose tenne ilyet. Negativ komenteket inkabb hagyok. Itt nem az a lányeg hogy letorjuk mas vagyait/amit elakar erni stb. Hanem h oszinte velemenyt adjunk, de ne ugy hogy beoltsuk a masikat mert 1.. Te jottel a kerdesemre valaszolni 2 senki nem kerte

3 neked komolyan agyadra ment valami? Velem van valami vagy tenyleg egy kerdes miatt alsz le velem veszekedni?? :)

2018. máj. 10. 21:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem se így mondd el neki. Hívd félre, úgy hogy ketten legyetek, és akkor. Sokkal bensőségesebb lesz az egész, mert ha csak odaveted neki, az elég fura. És az se biztos hogy meghallja, ráadásul ez elég átlátszó lenne, mert azt hogy "szia K. Szeretlek" senki nem mondja ki csak úgy véletlenül. Ez a taktika max akkor lenne jó, ha beszélgettek, és beszélgetés közben valahogy kicsúszik a szádon.

Még annyit hozzá tennék hogy, szerintem is erős az a szó, hogy szeretlek. Abból, hogy nem mered megszólítani arra lehet következtetni hogy még nem beszéltetek, ergo nem ismered annyira, nem lehetsz belé igazán szerelmes. Ez vagy plátói szerelem, vagy inkább sima tetszés. Szerintem elég lesz annyit mondanod, hogy "tetszel". Ezzel nem ijesztenéd meg őt

2018. máj. 11. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!