Érdemes várni egy komolyabbra a szüzesség elveszéséhez, vagy nem olyan fontos, hogy kivel/mennyire szeretem, és jobb csak túlesni rajta? (főleg lányok/nők válaszát várom) 18L
Érdemes kivárni mindenképpen! Ez egy olyan élmény amit soha nem fogsz elfelejteni. És ha olyannal teszed meg akit nem is szeretsz késöbb meg fogod bánni.
Én csak majdnem feküdtem le egy olyan pasival akit nem is szerettem, és nem is az lett volna az első. Mégis megviselt. Örülök hogy nem tettem meg.
Honnan veszed, hogy lesz "megfelelő"? Az élet nem egy mese, a sors nem rendelt mindenkinek nagy Ő-t, sem egy tökéletes partnert a szüzesség elveszítésére.
Azzal veszítsd el, akivel szeretnél szexelni. Szerintem le lehet egyszerűsíteni a dolgot ennyire.
a nők többsége a fájdalom miatt fél tőle, de valójában a kapcsolatok többsége úgysem tart örökké.
akinek meg eleve monogám jelleme van, annak ez nem kérdés.
Szerintem érdemes várni...hiszen ha olyannal fekszel le akit nem szeretsz és csak amiatt megteszed,hogy túles rajta annak semmi érzelmi értéke nincsen legalábiis szerintem...ha pedig olyannal teszed meg akit szeretsz ez viszonozva van és a kölcsönös bizalom is meg van akkor az igazán jó és boldog dolog lehet,sokkal másabb mintha csak azért tennéd meg,hogy túl lehess a dolgon :)
17/L
Rossz úgy gondolkodni, hogy csak azért tennéd, hogy túless rajta :) ez nem erről szól, én úgy gondolom, hogy vagy szerelemből, vagy sehogy. Megéri megvárni a megfelelő személyt és 18 évesen még nem maradtál le semmiről :)
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!