Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ma nagyon félek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma nagyon félek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma barátommal szexelni fogunk, de én még szűz vagyok és ő is, és én attól félek hogy nem fogok valamit jól csinálni, Kiszakad esetleg a gumi, vagy esetleg nem fogom élvezni, Mit tegyek? Hogy tudnám csökkenteni ezt a félelmet ? 19/L

2018. máj. 4. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok-sok előjáték és próbálj lazítani :)
2018. máj. 4. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem állsz rá még készen, ha ennyire parázol ezeken.

Mivel ő is szűz egyértelmű, hogy ő is fog bénázni, de szerintem max egy jót nevettek. Senkinek sem tökéletes az első.

Ja, és nem nagyon fogod élvezni. Lányok 90%-nak fáj az első alkalom, de ezt enyhítheted azzal, ha hosszú lesz az előjáték.

Kiszakad esetleg a gumi... Akkor szépen megfogod magad, elmész nőgyógyászhoz 72 órás tablettáért és nincs ok az aggodalomra. De a kiszakadásra is nagyon kis esély van

Szerintem még várj ezzel az egésszel. Látszik, hogy nagyon parázol, és úgy természetesen nem lesz jó az egész. Nem fogod tudni elengedni magad

2018. máj. 4. 18:27
 3/4 anonim válasza:
Készülj fel, én 2 napig úgy jártam mint akinek karó áll ki a seggéből! Úgy fájt mindenem alul, jó hogy be nem lázasodtam... de kívántam nagyon és ez azóta sem változott! :)
2018. máj. 4. 18:44
 4/4 anonim válasza:

Ahogyan az előző hozzászólók is írták, nem biztos, hogy teljesen készen állsz rá, bár egy kis para azért mindenkiben szokott lenni, valljuk be. Teljesen új szitu, izgalmas az egész helyzet, nincs ezzel semmi gond. A másik fele a dolognak, hogy szerintem sosem érdemes kapásból nekiesni a témának és rögtön szexelni (még tapasztaltabbak esetében sem, 1-2 kivétellel), sokkal célszerűbb és jobb, ha előbb pettingeltek egy ideig. Így ki tudjátok ismerni egymás testét, megtudjátok, hogy a másiknak mi esik jól, mit élvez. Nem mellesleg pedig azok a félelmek, amiket említettél, akár teljesen el is tudnak illanni.

A gumi kiszakadására csak nagyon minimális esély van. Figyeljetek rá, hogy ne érjen zipzárhoz, rendesen legyen felhelyezve (nem elkapni és rácuppantani a szerverre, hanem rendesen helyet hagyni a makknál a spermának, tövig legörgetni, stb) és elsőre ne nagyon vaduljatok. Ha esetleg véletlenül mégis kiszakad, akkor ahogyan írták is, 72 órás tabi és úgyszint nincs gond.

A fájdalomról pedig annyit, hogy nyilván ez mindenkinél teljesen máshogyan zajlik. Van akinek picit jobban fáj, van akinek kevésbé. Ezen egyfelől úgy lehet könnyíteni, hogy az előjátékkal nem spóroltok, valamint a párod figyel rád és igyekszik finoman csinálni (+1: megfelelő póz megválasztása. A kutya póz pl nem a legszerencsésebb, a lovagló póz már jobb, itt inkább te irányítasz és tudod szabályozni a dolgokat).

Sok sikert hozzá! :)

2018. máj. 5. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!