Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy vágyom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy vágyom kapcsolatra de amikor lenne akkor felek tőle?

Figyelt kérdés

Nyáron volt egy kapcsolatom es amikor együtt voltunk folyton kételkedtem benns hogy elég vagyok neki meg hasonlók

Most is egy fiúval üzenetben megismerkedtünk es aztán amikor úgy volt hogy lenne esélyem nála akkor leleptem

Felek a kapcsolattól es nem értem miert

Mit tudok ez ellen tenni?

2018. ápr. 4. 04:19
 1/3 anonim válasza:

Bizonytalan vagy, és ez érthető. Kicsit megijedsz, de próbáld meg.

Fontos, hogy tényleg szeresd azt a személyt, akivel beszelgetsz!

Mert én is úgy voltam, hogy mindig megismerkedtem valakivel, aztán mikor odakerült a sor, már nem akartam tőle semmit. És rá kellett jönnöm, hogy nem éreztem semmit sem iránta, azért történik ez.

2018. ápr. 4. 06:08
 2/3 anonim válasza:
En is ugyanigy vagyok ezzel, de rajottem mar hogy ez egy korabbi lelki serelem miatt van ami szerelmi/erzelmi teren keletkezett. Bizonytalan vagy es felsz,viszont szinte csak ez amire vagysz es ami boldogga tenne. Gyozd le a felelmed, nyugtasd meg magad aztan ha abban is biztos vagy hogy a masik tenyleg tetszik neked es tudod mit akarsz tole akkor hajra
2018. ápr. 4. 07:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert nem bízol eléggé magadban, félsz, hogy nem vagy elég jó. Növessz egy kis önbizalmat és bízz a másik félben is
2018. ápr. 7. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!