Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha beleszerettem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha beleszerettem egy 35éves nős férfiba? 16L

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nalam az lenne a gond hogy megismertem egy ferfit. Vagyis igazabol csak buszon ismertem meg. És teljesen bele szerettem egy fel ev alatt. Sokat beszelgettunk. Csak egy itt a probléma. Ő nős ember és még ráadásul a korkülönbség is nagy. Szerintem o nem tudja hogy nekem bejon. Mit tegyek?

2018. máj. 1. 09:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy apakomplexusról van szó, inkább megfoghatott az érettsége. A nők alapvetően biztonságot keresnek (tinik is), és egy érett férfiből sugározhat az, hogy meg tudja adni ezt a biztonságot.

Kérdező, az a gond, hogy helyet adtál az érzéseidnek, ápoltad azokat, gondolom folyamatosan ábrándozol a férfiról. Ha szeretnél ennek véget vetni, akkor az tudatos döntés kell, hogy legyen a részedről. Fel kell venni a harcot a saját gondolataiddal, álmodozásoddal. Gondolj arra, hogy kellene-e neked egy olyan férfi, aki képes lenne házasságban félrelépni. Gondold magad a felesége helyébe. Ha nem szeretnél ilyen férjet magadnak, akkor ne válj ilyen nővé, aki nem tiszteli mások kapcsolatát.

Nekem volt hasonló eset, bár nem tiniként, de szintén nős férfiról volt szó, viszont ő lépni is próbált felém. Jól elvoltam vele amúgy, szimpatikus volt (mint barát), de amikor elkezdett közeledni felém, akkor a felesége helyébe képzeltem magam, és nem volt nehéz nemet mondani. Később találkoztam a feleségével is, nagyon szép nő, pár hónapos volt a kisbabájuk. Ekkor még jobban kiakadtam, hogy ilyen nő és ilyen aranyos baba mellett hogy van képe megpróbálni félrelépni...

2018. máj. 19. 22:45
 22/22 anonim ***** válasza:
44%
Szia. Még aktuális a kérdés? Mert akkor privátban mesélnék egy történetet, ha gondolod.
2018. jún. 25. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!