Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy 38 éves férfiba, ez betegségnek számít? 16/L
Figyelt kérdés
Eddig csak tetszett de ma úgy éreztem,hogy beleszerettem ugyanis mikor ránéztem pillangókat éreztem a gyomromban. Korábban azt hittem apakomplexusom van,de úgy tűnt mégsem,de talán mégis van?Mit tegyek? Ez nagy baj?2016. ápr. 12. 05:54
1/5 anonim válasza:
Az a nagy baj, hogy már mégegyszer kiirtad, de amúgy is, mondom nem a te korosztajbeli fiúk gyermekesek(tegnap írtad) hanem te. Azok bár a saját korosztályában talál valakit, nem egy családos apát... Nolj fel
2/5 anonim válasza:
Az van hogy kislány vagy, pont és kész. Ne 38 évesekkel foglalkozz.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem irtam en ki semmit. De ezt is kar volt kiirnom ha csak ilyen szanalmas emberek irnak. Normalis valaszokat nem tudtok? Ennyire vagytok kepesek? Talan bele kellene gondolni masok helyzetebe is aztan itelkezni
2016. ápr. 12. 09:05
4/5 anonim válasza:
Nem beteges. Megnézném ki az,akinek fiatal korában csak a korosztálya keltette fel az érdeklődését?! Egyébként ebben a korban minden érzés sokkal erősebbnek hat,mint ami.. Majd később rájössz,ez sem volt szerelem.
5/5 anonim válasza:
uram isten mik vannak , ez már konkrétan pedofilizmus inkább keress magadnak egy azonos korút mert ez igy nagyon beteges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!