Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb barátomba, aki lány. Elmondjam neki? Így lehet tönkremenne a barátságunk, vagy inkább ne?
Egy barátság ennyitől tönkremenne?
Milyen barátság az, ahol nem lehetsz őszinte?
Voltam már sajnos kétszer is ilyen helyzetben. Mondd el neki, valószínűleg úgyis tudja már :D
Egyébként ha titkolod, neked rosszabb lesz. Most azt hiszed jobb, hogy a "barátság megmarad", de igazából nem. Az nem tiszta barátság, ha a másik többet akar, de titkolja. Ha meg elmondod, lesz ami lesz, de az tisztán az lesz. Mondd el, ez a tapasztalatom. Utólag meg csak megbánnád, ha nem mondanád el. Én is megbántam korábban, és mindenki, akitől ezt hallottam.
Ha még nem mondtad el mond el szerintem nekem van egy lány barátom két éve ismerem és amikor elkeztünk beszélgetni kb 3 hónap után belszerettem és elmondtam neki jól tudtuk kezelni és megbeszéltük szerintem nektek is azt kéne. De a lényeg hogy még mindig nagyon jó barátok vagyunk és leszünk is. :)
Egy ilyen barátságban fő az őszinteség és a bizalom. :)
Én is így voltam vele hogy hogyan mondjam el neki.
Aztán amikor találkoztam vele akkor mély levegő és elmondtam neki igen eléggé elcsodálkozott de jól fogadta.
Szóval nem is olyan nehéz mint ahogy képzeljük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!